Câți bani a făcut Selly din videoclipurile lansate pe YouTube

Ultima actualizare: 16-12-2019 17:08

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români și are al 11-lea cel mai mare canal de YouTube din țară. Clipurile sale strâng chiar și peste 20 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

Astfel, tânărul de 19 ani ar trebui să fie unul dintre cei mai bogați vloggeri de la noi, însă Selly refuză să vorbească despre subiectul monetizării în interviuri. 

Într-o discuție cu corespondentul Știrilor ProTV Vitalie Cojocari din aprilie, Selly a reacționat pe această temă. 

"O întrebare la care nu o să răspund niciodată, știți foarte bine asta. Nu consider că e important și trebuie dezvăluit. Fiecare are informația asta și o ține pentru el?", a spus el.

Veniturile lui Selly în 2017

 

Însă cu doi ani în urmă, prezent într-o ediție a emisiunii iLikeIT din noiembrie 2017, vloggerul nu a opus la fel de multă rezistență când a fost întrebat de veniturile sale. La insistențele prezentatorului George Buhnici, Selly a acceptat să arate pe post suma care i-a intrat în cont de la YouTube în luna respectivă.

Este vorba de 824 de dolari produși de cele aproape 4 milioane de vizualizări adunate de clipurile postate de el, în 28 de zile. Asta înseamnă că pentru o lună întreagă, Selly câștiga din YouTube în urmă cu 2 ani, aproape 900 de dolari.

Cât câștigă în prezent

 

Însă de atunci, canalul de YouTube al acestuia a crescut semnificativ. Acum, clipurile postate de vlogger în fiecare lună adună aproximativ 20 de milioane de vizualizări, de cinci ori mai multe ca în noiembrie 2017.

Dacă ne raportăm la de sumele plătite de YouTube la acea vreme pentru afișările monetizate, înseamnă că Selly câștigă în prezent cel puțin 4.000-4.500 de euro lunar. 

Această sumă se încadrează și în estimările site-ului socialblade.com, care indică un venit lunar cuprins între 4.000 și 63.000 de dolari.

Sumele plătite de YouTube vloggerilor români au crescut însă în ultima vreme, astfel că veniturile sale ar putea fi mult mai mari în prezent.

Pe lângă banii din YouTube, Selly este si membru al trupei 5Gang, ale cărei melodii sunt extrem de apreciate de tineri.  

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO