Carla Bruni şi David Beckham, cel mai bine îmbrăcate vedete

Ultima actualizare: 20-08-2012 18:38
Carla Bruni, pe coperta Vanity Fair

În topul celor mai bine îmbrăcate vedete, Carla Bruni este considerată următoarea Jackie Kennedy. În clasamentul alcătuit în fiecare an de revista americană Vanity Fair, Carla Bruni face pereche cu David Beckham.

Carla Bruni naked
Dacă faimosul fotbalist domină de ani de zile topul eleganţei, soţia preşedintelui francez este o apariţie nouă pe lista VIP-urilor cu stil.

Prima Doamna a Franţei a fermecat o lume intreagă cu toaletele sale elegante ale unor celebre case de modă pariziene. Manechin de succes, cântăreaţă şi soţie de preşedinte, Carla este vazută de criticii de modă ca urmatoarea Jackie Kennedy.

Dacă anul trecut Nicolas Sarkozy a reuşit să intre şi el în top, de data aceasta a fost loc doar pentru Carla. Revista Vanity Fair i-a dedicat chiar şi un număr special însoţit de o şedinţă foto chiar în palatul Elysees.

Alături de ea, în topul celor mai stilate persoane au mai intrat prinţesa Mathilde a Belgiei şi Kate Middleton, logodnica prinţului William.

Printre doamnele cel mai bine îmbrăcate din Statele Unite se numără Michelle Obama, soţia candidatului democrat la Casa Albă şi Sarah Jessica Parker care a revenit pe marile ecrane în acest an cu pelicula "Totul despre sex".

Marea absentă este însă Victoria Beckham, a cărui soţ este descris de criticii de modă drept "absolut fabulos".

Alături de el, pe lista bărbaţilor cu stil au mai fost incluşi actorul Daniel Craig alias James Bond şi rapperul Kanya West.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO