Boschet, duel la frizerie cu iubitul Andreei Spataru!


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 12:06
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Andreea Spataru

Ionel Cojocea, aka Boschet, nu se poate consola cu ideea ca fosta lui iubita, Andreea Spataru, este indragostita pana peste urechi de Sorin a lu’ Capone.

A venit impreuna cu alti doi prieteni de-ai lui dupa mine si a sarit la bataie. M-a amenintat ca i-am furat nevasta, dupa cum s-a exprimat el. Am facut plangere la sectia 3, dar mai mult ca o formalitate, in caz ca i se intampla si lui ceva. Oricum, dupa aia si-a luat-o si el pe cocoasa.
Sorin a lu’ Capone

Se pare ca Boschet l-a atacat pe Sorin intr-un salon de infrumusetare. A venit cu alti doi prieteni de-ai lui si a sarit la bataie, acuzandu-l pe Sorin ca i-a furat "femeia". Sorin a facut plangere la sectia 3, dar mai mult ca o formalitate. 

Sorin a declarat ca nu il intereseaza trecutul Andreei, ba mai mult vrea sa-si intemeieze o familie cu ea. E dispus sa uite chiar si de relatia de-o luna pe care Andreea a avut-o cu Alexandru Dinu zis Schumi. Vedeta tv a considerat ca e o pierdere de timp relatia cu Schumi, asa ca nu au mai contat nici banii sau bilele din penisul lui.

"Eu nu ma cobor la nivelul lui Boschet. El a vandut pantofi si ceasuri si a devenit cunoscut datorita Andreei. Pentru mine e un nimeni, iar pe Andreea am cunoscut-o la doua luni dupa ce s-a despartit de el”, a declarat Sorin pentru Click!.

Sursa: Click

Andreea Spataru va deveni mamica, desi parintii se impotrivesc
Andreea Spataru vrea sa fie mama tanara
Andreea Spataru nu mai are parte de penisul siliconat al lui Schumi
Andreea Spataru vrea sa fie mama tanara
Andreea Spataru nu mai are parte de penisul siliconat al lui Schumi
VIDEO PROTVPLUS.RO