Vă facem poftă de fapte bune în episodul al XVIII-lea al podcastului "România, ştii bine".

Dacă vi s-a părut incredibil cât de mult bine a putut face echipa ”MagiCAMP”, urmăriți podcast-ul care a fost transmis LIVE marți dimineață, să vedeți tot binele care s-a adunat în doar câteva ore de la difuzarea reportajului nostru.

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi urmărite și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com.

Bani, timp, sprijin, gânduri bune, toate împreună ajută și construiesc, puțin câte puțin, o comunitate a binelui.

Mulțumim încă o dată pentru că ați urmărit povestea ”MagiCAMP”, și mulțumim pentru ajutorul dat.

Am avut un invitat special, alături de Alex Dima. Este vorba despre Florența Ilie, un voluntar care cunoaște demult și din interior această comunitate specială.

Ea spune că, după emisiunea care a fost difuzată duminică, 20 octombrie, proiectul MagiCAMP a avut parte de o explozie de click-uri de la oameni care doreau să caute informații, ca să afle cum pot ajuta.

Era fabulos să vezi în primele 10 minute ale emisiunii cum, pe secundă, se înscriau 10 oameni, iar în aceeași secundă alți 400 de oameni erau pe site și pe aplicație și căutau câte o informație, fie că adoptau, fie căutau un copil pe hartă. Erau curioși să vadă aplicația, cum funcționează, să ajute! E fabulos cum oamenii aceștia se adună în jurul nostru și doresc să facă bine.” - a spus Florența.

Ea a subliniat faptul că, în continuare, este nevoie de implicarea oamenilor, deoarece contribuția statului este ca și .. inexistentă.

”Până în acest moment, pe aplicație sunt cel puțin 1600 de oameni înscriși și sunt adoptate aproape 3400 de colete, ceea ce înseamnă un număr uriaș de oameni și un ajutor imens, pentru că, așa cum bine ați spus mai devreme, boala asta nu numai că te lovește, te și sărăcește. Și ajungi să-ți vinzi toate resursele.” - a mai spus Florența Ilie, voluntar la MagiCAMP.

Podcastul a fost transmis LIVE pe stirileprotv.ro, pe canalul oficial de Youtube ”România, te iubesc!” și pe Facebook.

Află cum poți ajuta pe: www.magicamp.ro și www.magichelp.ro.

Adoptă un MagicBox pe gpsmaps.ro/magicamp.