”Întrebați ce vreți, eu spun ce vreau”. Așa-zisa glumă a unui șef din Gorj cu Cosmin Savu

Ultima actualizare: 08-10-2019 14:32

”Deci dumneavostră întrebați ce vreți, eu vă spun ce vreau”,a spus zâmbind șeful de la Drumuri Național din Gorj, Ion Tudor,într-odiscuție cu corespondentul Pro TV Cosmin Savu.

Invitat la Podcastul ”România, știi bine!” - difuzat pe www.stirileprotv.ro, pe www.protvplus.ro, pe paginile de Facebook ”România, te iubesc” și Știrile Pro TV, precum și pe YouTube - Cosmin Savu a oferit detalii despre acest personaj important din Gorj, un județ bogat în resurse, dar sărac în realizări pentru cetățeni.

Ion Tudor este un fost ofițer în Securitate, înainte de 1989, fost șef al SRI Gorj după 1989, fost șef al Poliției Comunitare Gorj, fost șef la Protecția Consumatorului Gorj și fost șef la Garda de Mediu Gorj.

Iar fiul său este actualul viceprimar din Târgu Jiu, Gorj..

Pe parcela sa, Ion Tudor a moștenit, în mare, infrastructura de dinainte de 1989. Județul este, de fapt, rupt de restul țării.

Inevitabil, oportunitățile reprezentate de o eventuală deschidere rutieră către Europa lipsesc. Explicația tehnică a domnului Tudor, include, bineînțeles, un ”studiu de fezabilitate”, dar și o culpă impersonală: "Nu s-a făcut că nu s-a început! Dar în momentul în care începe, se face! Da' să se înceapă!"

Cosmin Savu: ”Nu pot să spun cuvântul care l-ar caracteriza .. un fanfaron. Un fanfaron gol de conținut, pentru că, de fapt, el vorbește fără a lăsa ceva în urmă. Dacă te uiți, a condus foarte multe instituții, și toate fără rezultate. Acest personaj s-a mai remarcat într-un scandal în urmă cu câteva luni, era încă domnul Liviu Dragnea în plină putere, și s-a dus să inaugureze centura la Craiova.

Și domnul Tudor s-a remarcat a fi bodyguardul domnului Dragnea, îmbrâncind jurnaliști. A fost o scenă celebră în Oltenia la acel moment în care domnul acesta, din director la Drumuri s-a transformat în bodyguard-ul lui Liviu Dragnea îmbrâncind cameramanii și reporterii.”

Urmăriți aici INTEGRAL podcast-ul “România, ştii bine”, episodul XVI cu Cosmin Savu, despre județul Gorj

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO