Extraterestru prins in cursa de soareci in Mexic! Uite cazuri din Romania!!

×
Codul embed a fost copiat

Lumea intreaga comenteaza aprins pe seama fotografiilor din Mexic, unde niste fermieri ar fi gasit, intr-o capcana pentru soareci, un pui de extraterestru. Nici tara noastra nu ar fi fost ocolita de OZN-uri, conform raportarilor de la ASFAN.
 


"Telenovela" extraterestra din Mexic

Dupa cum se poate vedea si in materialul video alaturat, este vorba despre o fiinta ciudata, care aduce a reptila, dar are si trasaturi ce o plaseaza in apropierea oamenilor. O spun cercetatorii, care s-au apucat de teste, la doi ani de la descoperire.

Pana acum, totul a fost tinut in secret. Raman, totusi, multe semne de intrebare, mai ales daca ne gandim ca cel care a dezvaluit intreaga tarasenie este un cunoscut moderator de emisiuni despre OZN-uri.

Citeste aici intreaga poveste a puiului de "extraterestru" din Mexic.

Citește și
NU MAI FOLOSI !!!!!!!!Extraterestru
Extraterestru, maimuta sau Chupacabra?
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Cazuri raportate in Romania

La Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au ajuns numeroase raportari ale presupuselor vizite facute de extraterestri chiar in tara noastra. Iata doar cateva dintre observatiile facute la noi...

20 iulie 2009 (foto 1) Marian Dima, operator si fotograf profesionist, a surprins in apropiere de Statuia Aviatorilor din Bucuresti un fenomen ciudat. Initial a crezut ca este vorba despre un parasutist, insa fotografia alaturata demonstreaza ca nici vorba de asa ceva...

20 martie 2007 (foto 2) Eugen Radulescu din Bucuresti, a observat pe cer o formatiune noroasa interesanta si a decis sa o fotografieze din aeroportul Otopeni, unde lucreaza. Numai ca la descarcarea pozelor a observat ceva si mai interesant: un obiect ciudat, care nu aparea decat intr-o singura imagine, excluzandu-se astfel posibilitatea ca lentila aparatului sa fi fost murdara. Obiectul de forma cilindrica ramane neidentificat.

21 august 2006 (foto 3) Virginia Anghel din Bucuresti, fotografia rasaritul soarelui de pe balconul situat la etajul 7 al unui hotel din Eforie Nord. Cand a ajuns acasa si le-a descarcat, a observat ca pe o fotografie apare un obiect fusiform, care nu fusese vazut cu ochiul liber.

iulie 2006 (foto 4) la un miting aviatic desfasurat la aeroportul Mihail Kogalniceanu de langa Constanta, M.V. a facut mai multe fotografii. Pe unele dintre acestea apar obiecte care nu au putut fi identificate.

iunie 2001, Nanesti - Vrancea Se intampla intr-o sambata seara, cand majoritatea satenilor erau in casa si se uitau la televizor. La un moment dat, alimentarea cu energie electrica s-a intrerupt, iar tot satul a fost cufundat in bezna.

La iesirea din case, martorii au observat deasupra satului un fenomen luminos, care consta in prezenta unei pete rosii de forma rotunda, neconturata precis, usor difuza, ce se deplasa lent, se oprea, incepea sa se invarteasca in jurul unei axe proprii si se transforma intr-un inel segmentat de lumina de culoare galben pal, inel care in timp ce se rotea si cobora spre sol, se marea in diametru.

Din alte puncte ale satului, fenomenul s-a manifestat oarecum diferit, in sensul ca obiectul initial era ca o pata, ca un nor luminat din interior, de culoare rosu inchis care se imprastia circular intr-o multime de patrate de lumina, ca niste ferestre ce ajungeau pana la pamant, apoi acestea se ridicau adunandu-se in punctul din care au plecat. Cand patratele de lumina ajungeau la nivelul solului, martorii aveau senzatia ca satul era invaluit intr-o lumina difuza, cetoasa, ca laptele.

Alimentarea cu energie a revenit cateva ore mai tarziu. In urma contactarii societatii Renel, a rezultat ca in evidentele lor oficiale nu sunt consemnate defectiuni sau interventii in zona Nanesti in noaptea respectiva.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Pui de
Pui de "extraterestru", prins in cursa de soareci!!!

Sa fie, oare, aceasta mica vietate venita de pe alta planeta sau pur si simplu o farsa bine regizata? Presa din Mexic a scos la iveala o poveste aproape incredibila...

Extraterestru, maimuta sau Chupacabra?
Extraterestru, maimuta sau Chupacabra?

Materialul despre fiinta gasita de niste fermieri, in Mexic, a dat nastere la dezbateri aprinse. Unii zic ca este doar o specie de maimuta, altii ca este o imagine prelucrata sau chiar legendarul Chupacabra! Tu ce crezi?

"Invazie" de OZN-uri in Marea Britanie! Trei in doua saptamani! Vezi VIDEO!

Kathleen Donovan, o casnica din Marea Britanie, a stranit o adevarata frenezie in randul englezilor dupa ce a filmat un asa-zis OZN si a postat imaginile pe internet.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.