Extraterestru prins in cursa de soareci in Mexic! Uite cazuri din Romania!!

Ultima actualizare: 22-10-2012 10:10

Lumea intreaga comenteaza aprins pe seama fotografiilor din Mexic, unde niste fermieri ar fi gasit, intr-o capcana pentru soareci, un pui de extraterestru. Nici tara noastra nu ar fi fost ocolita de OZN-uri, conform raportarilor de la ASFAN.
 


"Telenovela" extraterestra din Mexic

Dupa cum se poate vedea si in materialul video alaturat, este vorba despre o fiinta ciudata, care aduce a reptila, dar are si trasaturi ce o plaseaza in apropierea oamenilor. O spun cercetatorii, care s-au apucat de teste, la doi ani de la descoperire.

Pana acum, totul a fost tinut in secret. Raman, totusi, multe semne de intrebare, mai ales daca ne gandim ca cel care a dezvaluit intreaga tarasenie este un cunoscut moderator de emisiuni despre OZN-uri.

Citeste aici intreaga poveste a puiului de "extraterestru" din Mexic.

Cazuri raportate in Romania

La Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au ajuns numeroase raportari ale presupuselor vizite facute de extraterestri chiar in tara noastra. Iata doar cateva dintre observatiile facute la noi...

20 iulie 2009 (foto 1) Marian Dima, operator si fotograf profesionist, a surprins in apropiere de Statuia Aviatorilor din Bucuresti un fenomen ciudat. Initial a crezut ca este vorba despre un parasutist, insa fotografia alaturata demonstreaza ca nici vorba de asa ceva...

20 martie 2007 (foto 2) Eugen Radulescu din Bucuresti, a observat pe cer o formatiune noroasa interesanta si a decis sa o fotografieze din aeroportul Otopeni, unde lucreaza. Numai ca la descarcarea pozelor a observat ceva si mai interesant: un obiect ciudat, care nu aparea decat intr-o singura imagine, excluzandu-se astfel posibilitatea ca lentila aparatului sa fi fost murdara. Obiectul de forma cilindrica ramane neidentificat.

21 august 2006 (foto 3) Virginia Anghel din Bucuresti, fotografia rasaritul soarelui de pe balconul situat la etajul 7 al unui hotel din Eforie Nord. Cand a ajuns acasa si le-a descarcat, a observat ca pe o fotografie apare un obiect fusiform, care nu fusese vazut cu ochiul liber.

iulie 2006 (foto 4) la un miting aviatic desfasurat la aeroportul Mihail Kogalniceanu de langa Constanta, M.V. a facut mai multe fotografii. Pe unele dintre acestea apar obiecte care nu au putut fi identificate.

iunie 2001, Nanesti - Vrancea Se intampla intr-o sambata seara, cand majoritatea satenilor erau in casa si se uitau la televizor. La un moment dat, alimentarea cu energie electrica s-a intrerupt, iar tot satul a fost cufundat in bezna.

La iesirea din case, martorii au observat deasupra satului un fenomen luminos, care consta in prezenta unei pete rosii de forma rotunda, neconturata precis, usor difuza, ce se deplasa lent, se oprea, incepea sa se invarteasca in jurul unei axe proprii si se transforma intr-un inel segmentat de lumina de culoare galben pal, inel care in timp ce se rotea si cobora spre sol, se marea in diametru.

Din alte puncte ale satului, fenomenul s-a manifestat oarecum diferit, in sensul ca obiectul initial era ca o pata, ca un nor luminat din interior, de culoare rosu inchis care se imprastia circular intr-o multime de patrate de lumina, ca niste ferestre ce ajungeau pana la pamant, apoi acestea se ridicau adunandu-se in punctul din care au plecat. Cand patratele de lumina ajungeau la nivelul solului, martorii aveau senzatia ca satul era invaluit intr-o lumina difuza, cetoasa, ca laptele.

Alimentarea cu energie a revenit cateva ore mai tarziu. In urma contactarii societatii Renel, a rezultat ca in evidentele lor oficiale nu sunt consemnate defectiuni sau interventii in zona Nanesti in noaptea respectiva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!