Extraterestru, maimuta sau Chupacabra?

Ultima actualizare: 04-10-2012 22:33
NU MAI FOLOSI !!!!!!!!Extraterestru

Materialul despre fiinta gasita de niste fermieri, in Mexic, a dat nastere la dezbateri aprinse. Unii zic ca este doar o specie de maimuta, altii ca este o imagine prelucrata sau chiar legendarul Chupacabra! Tu ce crezi?

Iata ce considera utilizatorii www.stirileprotv.ro:

Chris

"E adevarat si exista... am vazut cu ochii mei, doar ca era un pic mai mic si mai roscata culoarea. Daca e extraterestru sau un nou animal nu stiu, dar 100% nu e o gluma, iar de ce au asteptat asa mult? E simplu... daca afla guvernul inaintea presei, il lua si nu mai afla nimeni de el... asa ca trebuie sa astepti mult si bine pana ai incredere in cineva ca sa il poata face public... intelegi tu?"

Un neamt
"Eu sunt 100% sigur ca este vorba de o maimuta, careia i s-a tras pielea ca la miel, daca o sa va uitati bine la cap si la coada, o sa fiti de parerea mea."


Alex

"Sincer eu cred ca este un extraterestru... de multi ani ne viziteaza si uite dovada, si eu cred ca acesta este unul dintre cei mai slabi daca l-au trimis pe pamant, si totusi avea un creier mai mare decat noi..."

Fabio
"Daca era extraterestru si era atat de inteligent oare se lasa prins in capcana de la soareci?!? eu nu prea cred ..."

Cosmin
"Aia e o maimuta nedezvoltata, nu extraterestru!"

Danut
"Universul e urias si e foarte probabil sa existe viata extraterestra, dar care e sansa ca acesti "omuleti" sa ne viziteze tocmai planeta noastra dintre toate miliardele de planete existente? De ce tocmai noi sa fim cei vizitati de ei? Nu are logica. Sa zicem ca ar cauta un nou "camin" pentru ca al lor este pe cale de diparitie.Din punctul meu de vedere acest lucru este fals."

Ion
"Era Ciupacabra !!!"

Robert
"In mod sigur un extraterestru inteligent nu dadea tarcoale in pielea goala in jurul unei curse pentru soareci, cu atat mai mult, sigur nu se lasa prins acolo. Daca chestia asta nu e fake, atunci e mai mult decat ciudata, in orice caz."

Tu ce parere ai? Scrie in sectiunea "Comentarii" de mai jos!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!