VIDEO. Un polițist a intrat într-o casă în flăcări. A salvat un copil de 8 ani și i-a promis un cadou special

Dată publicare: 09-07-2020 09:50
Dată actualizare: 09-07-2020 09:56


politist texas incendiu

Un polițist american a intrat într-o casă în flăcări ca să salveze trei persoane, printre care și un băiat în vârstă de 8 ani, scrie CNN.

Momentul a fost filmat de un martor și a ajuns pe rețelele sociale, unde Joshua Gonzalez a fost lăudat pentru curajul său.

Polițiștul din El Paso County, o localitate din Texas, a povestit clipele prin care a trecut. ”Chiar de când am parcat mașina, am simțit căldura care venea dinspre casă. (…) Am simțit în adâncul inimii că trebuie să alerg și să încerc să îi scot afară pe acei oameni”, a spus polițistul.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunning footage from yesterday captures the moments a Socorro police officer runs into a burning mobile home. The officer successfully saved a child from the blaze. Credit: @the_boss_moltisanti. #elpasostrong #fitfamep

A post shared by The Real Fit Fam El Paso (@fitfamelpaso) on

În interior se aflau doi adulți și un copil de 8 ani. ”Casa era plină de fum. Abia puteam să respir”, a povestit Joshua Gonzalez. Doar unul dintre adulți a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza fumului inhalat.

Copilul a fost trist pentru că i-au ars ghetele de fotbal în incendiu, iar polițistul a promis că îi va cumpăra el o pereche nouă.

Sursa: M.I.


VIDEO PROTVPLUS.RO