Un sucevean a obținut ordin de restricție împotriva soției pentru că îl bătea. Ultima oară a încercat să-l opărească

19-01-2021 09:18


Un sucevean a obținut ordin de restricție împotriva soției pentru că îl bătea. Ultima oară a încercat să-l opărească

Un bărbat din Suceava a obținut un ordin de restricție împotriva soției sale după ce aceasta l-a bătut, iar ultima oară a încercat să-l opărească.

 

Un bărbat de 48 de ani din comuna suceveană Horodnic de Sus, disperat de faptul că soția sa, în vârstă de 40 de ani, provoacă scandal acasă și a sărit la bătaie, a cerut ajutorul poliției pentru a se pune la adăpost de furia acesteia, scrie Monitorul de Suceava.

Soțul a sunat vineri la 112 reclamând că femeia îi face viața un calvar și sare să-l bată, iar în urma unui conflict verbal a încercat să-l opărească cu apă fiartă.

În urma unei evaluări a conflictului din locuința celor doi, s-a constatat că la sfârșitul anului trecut, bărbatul a mai formulat o plângere penală față de soția lui pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare.

 

Soția a primit ordin de restricție pentru 5 zile

 

De această dată, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra integrității și vieții victimei.

Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească în acest interval odinul, dacă magistrații vor considera că este necesar.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO