Un practicant de kickboxing din Suceava, condamnat la 5 ani de închisoare după ce a ucis un om dintr-un pumn

Ultima actualizare: 30-06-2021 18:07
Pumn
iStock

Un tânăr de 21 de ani din Suceava, practicant de kickboxing, a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a omorât un bărbat dintr-un singur pumn.

 

Bărbatul de 21 de ani a fost condamnat de Tribunalul Suceava pentru comiterea infracțiunii de lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, scrie Monitorul de Suceava.

În plus, tânărul va trebui să plătească daune morale și materiale de 240.000 către familia victimei. Soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Fapta a fost comisă în decembrie 2020, pe terasa unui bar din localitatea Forăști. Victima, un bărbat în vârtsă de 48 de ani, a avut un conflict spontan cu tânărul de 21 de ani, practicant de kickboxing, care la un moment dat l-a lovit cu pumnul.

A fost suficient pentru ca bărbatul mai în vârstă să se prăbușească la pământ, lovindu-se violent cu capul de pardoseala terasei.

A fost chemată ambulanța, diagnosticul preliminar pus de medici fiind de traumatism cranio-facial prin agresiune. Câteva ore mai târziu, bărbatul a decedat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO