Un bărbat nu s-a mai oprit din alergat de 963 de zile. De ce fuge încontinuu


Ultimul update: Joi 22 August 2019 22:35
Data publicarii: Joi 22 August 2019 22:15
Categorie: Stiri Diverse
The Wigan Runner

Un bărbat supraponderal din Marea Britanie a vrut să slăbească așa că și-a impus să alerge câte cinci kilometri în fiecare zi, timp de o lună întreagă.

Prietenii săi nu au crezut că va reuși, însă acest lucru l-a ambiționat și mai tare și nu s-a oprit nici când a fost atacat cu ouă pe străzile din Wigan.

Matthew Melling a devenit chiar o vedetă locală, lucru care l-a determinat să își creeze și o pagină de Facebook “The Wigan Runner” (Alergătorul din Wigan, n.r.) unde să-și documenteze aventura.

După 963 de zile, bărbatul de 35 de ani continuă să alerge și a slăbit aproape 20 de kilograme. În această perioadă, Matthew spune că a demisionat de la locul de muncă, a străbătut 20 de țări și a strâns 20.000 de lire pentru diverse cauze de caritate, alergând în fiecare zi.

„A început doar ca o înceracre de a-mi îmbunătăți sănătatea. Nu aveam un plan, voiam doar să văd dacă pot alerga în fiecare zi, timp de o lună. Atunci nu alergam mult și eram mult mai mare așa că mi-a fost greu să mă motivez”, spune Matthew, potrivit metro.co.uk

„După ce am strâns bani, m-am gândit că ar trebui să continui să alerg și să fac ceva bun pentru comunitate. Nu mi-am luat o zi liberă de la 1 ianuarie 2017, iar vara trecută am decis să renunț la locul de muncă, ca să pot să îmi dedic tot timpul", a mai spus el. 

Matthew aleargă în continuare cel puțin cinci kilometri în fiecare zi și refuză să ia o pauză inclusiv de ziua lui de naștere, Crăciun sau când pleacă în vacanță. Bărbatul strânge în prezent bani ca echipa locală de dodge-ball pe care o antrenează să poată merge la finala Cupei Mondiale, ce va avea loc anul viitor la Cairo.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: metro.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO