Un bărbat care a încercat să salveze o femeie căzută în Tamisa a murit. Altul a sărit după el

Ultima actualizare: 24-04-2021 20:37
Un bărbat care a încercat să salveze o femeie căzută în Tamisa a murit. Altul a sărit după el
Shutterstock

Un bărbat a încercat să salveze o femeie care căzuse în râul Tamisa, de pe London Bridge, dar a murit înecat. Femeia a fost salvată de echipajele de urgență.


Victima a căzut sâmbătă dimineață în apă, iar un bărbat a văzut-o și sărit după ea. Curenții erau însă prea puternici și a avut și el nevoie de ajutor. Al doilea bărbat a sărit ca să-i salvcze, iar între timp echipajele de urgență au ajuns la fața locului, relatează publicația Metro.

Salvatorii au reușit să o scoată teafără din apă pe femeie, precum și pe cel de-al doilea bărbat. Trupul celui care sărise primul, a fost recuperat după câteva ore, în urma unei operațiune de căutare la care au participat bărci și un elicopter, arată sursa citată.

„Am primit un apel la 00.12, sâmbătă. 24 aprilie, despre o femeie căzută în Tamisa, în apropiere de London Bridge. Doi bărbați care au fost martori au intrat în râu ca să o salveze. Garda de Coastă și Poliția metropolitană au reușit să o salveze pe femeie și pe unul dintre bărbați. A avut loc o căutare amănunțită în care s-au folosit elicopterele poliției, bărci și scafandri, dar, din păcate, bărbatul nu a fost găsit. La șase dimineața, a fost găsit un cadavru, despre care se crede că aparține bărbatului dispărut” a declarat un purtător de cuvânt al poliției londoneze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO