Povestea tinerelor care au fost prietene timp de 8 ani, apoi au aflat că sunt surori. Cum au ajuns să-și dea seama

Ultima actualizare: 22-11-2021 21:18
surori
insider.com

Tinetti și Madison au fost amândouă adoptate din Republica Dominicană pe vremea când erau mici copile și au fost crescute de familii ce locuiau la distanță de 20 de minute de Connecticut.

Cele două nu s-au întâlnit până în anul 2013, când Madison se afla în barul în care Tinetii lucra ca hostess.

Când Madison a trecut pe lângă ea, Tinetti a făcut un comentariu legat de tatuajul cu steagul Republicii Dominicană pe care aceasta îl avea. Angajata barului i-a mărturisit că de acolo a fost adoptată, însă cele două nu au pus preț pe această informație, scrie insider.com.

Însă, imediat după acest episod, tinerele au început să observe similarități între ele: personalitățile flamboaiante, admirația față de tatuaje. Iar asemănarea fizică era atât de evidentă încât angajații barului, dar și clienții începuseră să-și pună semne de întrebare.

Totul a început ca o glumă, însă cele două au decis să-și comparte certificatele de naștere. Actele arătau că s-au născut în locuri diferite, dar și că familiile biologice sunt diferite.

Tinetti mai avea o prietenă care, de asemenea, a fost adoptată din Republica Dominicană. Tânăra și-a dat seama că ar putea exista o confuzie și că certificatul ei de naștere ar putea fi, de fapt, la prietena ei. După ce a intrat în posesia lui, Tinetti și Madison și-au comparat din nou datele, iar acestea corespundeau.

Ținând cont de toate aceste coincidențe, Tinetti și-a sunat tatăl biologic și a aflat că, într-adevăr, a mai dat spre adopție o fetiță.
Madison și Tinetii au fost întotdeauna apropiate, însă faptul că sunt surori a întărit legătura dintre ele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO