Apariție neașteptată la o nuntă. Ținuta domnișoarei de onoare a șocat-o pe mireasă. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 04 Septembrie 2019 18:29
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2019 15:31
Categorie: Stiri Diverse
Mireasa

Doi îndrăgostiți din Statele Unite au avut parte de o nuntă ieșită din comun, după ce una dintre domnișoarele de onoare, sora miresei, a venit îmbrăcată în… T-Rex.

Deanna Adams, în vârstă de 40 de ani, și logodnicul ei Joby, de 34 de ani, au rugat-o cu un an înainte pe Chistina Meador să le fie domnișoară de onoare. Deanna a insistat ca domnișoarele de onoare să vină îmbrăcate cât mai confortabil. Chistina a considerat confortabil un costum T-Rex.

Chistina, care are 38 de ani, a susținut că mereu și-a dorit să îmbrace un astfel de costum. Ea i-a dat un mesaj surorii ei să o întrebe dacă e de acord și, surprinzător, mireasa n-a avut nimic împotrivă, notează Metro.

Domnișoara de onoare și-a cumpărat și o rochie de 20 de dolari, în cazul în care sora ei se răzgândea. Dar nu s-a întâmplat asta.

În ziua cea mare, cuplul s-a căsătorit în Nebraska, Statele Unite, cu domnișoara de onoare în costumul T-Rex. Deloc o surpriză, când au văzut-o, ceilalți invitați au izbucnit în râs.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO