O americancă a dat foc rochiei de mireasă, la o petrecere de divorț


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2018 08:16
Categorie: Stiri Diverse

Păstrate cu sfinţenie în şifonier ca să fie lăsate fiicelor, vândute pentru recuperarea investiţiei sau distruse în şedinţe foto originale după nuntă.

Până acum, cam asta era soarta rochiilor de mireasă.

Aflată însă la sfârşitul căsniciei, o femeie din Texas a găsit o modalitate originală de a lăsa totul în urmă.

A dat foc rochiei de mireasă la o petrecere de divorţ.

Briana Barksdale, recent divorţată: "Asta e pentru fiecare femeie care a fost vreodată într-o relaţie abuzivă, în care a suferit, în care n-ar fi trebuit să rămână, din care n-a ştiut cum să iasă."

Divorţul Brianei s-a finalizat la sfârşitul lunii trecute, dar ceea ce se petrece cu rochia ei de mireasă este un mod simbolic de a lăsa trecutul în urmă.

N-a fost o căsnicie prea fericită - fostul ei soţ a pledat vinovat pentru agresiune domestică şi a primit o pedeapsă cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Aşa că Briana a decis să organizeze o petrecere de divorţ şi să vândă tot ce i-a rămas de la el.

Briana Barksdale, recent divorţată"Mi-a rămas cam tot, aşa că mă descotorosesc de toate lucrurile care au fost ale noastre şi o să le păstrez doar pe ale mele."

Înainte de a incendia rochia de mireasă, invitaţii au putut scrie pe ea mesaje, unele nu tocmai politicoase, pentru fostul soţ.

Briana a dat un anunţ pe internet, privind vânzarea lucrurilor din timpul căsniciei şi a invitat alte femei, aflate în aceeaşi situaţie, să i se alăture. Iar la eveniment au fost câteva zeci de persoane.

O mireasă a ajuns la spital, după ce a uitat acasă verighetele
Târg de Nunți. Organizatorii au prezentat rochii de mii de euro și au avut idei și pentru desert
VIDEO PROTVPLUS.RO