Motivul pentru care un bărbat a aruncat gheață pe jos și a simulat o căzătură. VIDEO


Ultimul update: Vineri 01 Februarie 2019 16:56
Data publicarii: Vineri 01 Februarie 2019 14:20
Categorie: Stiri Diverse
angajat, cazatura, sua, asigurare, Alexander Goldinsky

Un angajat american poate intra în cursa pentru Oscaruri. Bărbatul a mimat o căzătură la muncă pentru a încasa în mod fraudulos banii de pe asigurare, o practică tot mai des întâlnită, relatează CNN.

Alexander Goldinsky, în vâstă de 57 de ani, este angajatul unei firme din New Jersay. Bărbatul s-a gândit să mimeze o accidentare la muncă, pentru a primi banii de pe asigurare, însă nu a luat în calcul că e filmat.

În timp ce se afla la cantina firmei, a fost filmat de camerele de supraveghere aruncând gheață pe jos apoi s-a prefăcut, în mod dramatic, că aluncă și cade, mai mult amuzant decât dureros.

Incindentul s-a petrecut în toamna anului trecut și a fost urmat de o tentativă a bărbatului de a încasa banii de pe asigurare - pentru plata ambulanței și a mai multor servicii medicale la un spital local.

În luna ianuarie 2019, Alexander Goldinsky a fost acuzat de fraudă și arestat. ”Frauda cu asigurări ne costă pe toți și îi vom urmări în justiție în mod agresiv pe cei care manipulează ilegal sistemul” a declarat procurorul Andrew C. Carey

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO