Motivul pentru care o mireasă a fost abandonată de familie chiar în ziua nunții


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 22:24
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 14:06
Categorie: Stiri Diverse
Motivul pentru care o mireasă a fost abandonată de familie chiar în ziua nunții

Când vine vorba despre planificarea unei nunți, multe femei își doresc ca întreaga lor familie să fie alături de ele.

Însă o femeie nu a avut parte de acest lucru, în cea mai importantă zi a vieții sale. Mireasa a observat cum, la un moment dat, toți membri familiei sale pleacă de la petrecere, chiar înainte ca aceasta să înceapă.

Femeia a povestit tot ce s-a înâmplat într-o postare publicată pe un site de socializare. Ceremonia a fost programată la ora 15.00, recepția a fost stabilită pentru ora 16.00, iar după 19.00, începea pretrecerea.

„Petrecerea a fost organizată în așa fel încât să putem petrece puțin timp împreună cu prietenii și familia, având în vedere formalitățile care aveau să aibă loc la recepție. Nunta și recepția au fost extraordinare. Dar când am fost pe punctul de a începe petrecerea, jumătate dintre invitați, inclusiv familia mea, au plecat. Nu mai rămăsese nici măcar un singur membru al familiei”, a spus mireasa.

La scurt timp, femeia a aflat și motivul șocant pentru care aceștia au plecat. „A doua zi am aflat că sora mea plănuise o petrecere la casa bunicilor noștri, însă nimeni nu îmi spusese nimic. Nu mă întrebase nimeni dacă vreau sa nu să merg.

Nu a venit nimeni la petrecerea de la nunta mea. Nici măcar nu și-au cerut scuze. Acum, nici măcar nu știu cum să vorbesc cu ei. Sunt foarte supărată. În special pe sora mea”, a mai povestit mireasa, potrivit Mirror. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO