Momentul emoționant în care un bebeluș de nouă luni aude pentru prima dată vocea părinților. Copilul se născuse surd

Ultima actualizare: 29-12-2021 14:10
bebelus
Daily Mail

Un bebeluș complet surd, în vârstă de nouă luni, a putut să audă vocea părinților pentru prima dată după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale de implant cohlear. Reacția sa a fost filmată.

Everett Colley, din Yorktown, Virginia, a fost născut complet surd. Părinții au primit, însă, o veste bună din partea medicilor: bebelușul s-a calificat pentru un implant cohlear, iar când a împlinit nouă luni a fost supus intervenției chirurgicale, scrie dailymail.co.uk.

Două săptămâni mai târziu, copilul a putut să-și audă părinții pentru prima dată. Scena emoționantă a fost surprinsă într-o filmare.

Mama sa spune „Bună”, moment în care bebelușul începe să zâmbească și o îmbrățișează. Tatăl său îl întreabă: „Everett, poți să o auzi pe mami? Mă auzi pe mine? Mă auzi când îți vorbesc? Da, vorbesc cu tine”.

„Cred că aude mai mult vocea tatălui său decât pe a mea, însă faptul că a putut auzi și că m-a îmbrățișat este un lucru minunat. Cred că toți părinții reacționează la fel când află că bebelușul lor este surd, spun că este un lucru oribil. Însă nu e, este chiar frumos, poate să vadă viața altfel față de cum o vedem noi”, a spus mama copilului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO