Momente de teroare pentru o mamă și cele două fiice ale ei. Un individ le-a spart geamul de la casă cu un topor

Dată publicare: 14-04-2021 16:14
Dată actualizare: 14-04-2021 17:48


O mamă din Bihor şi cele două fiice ale ei au trecut prin momente de teroare noaptea trecută. Un individ înarmat cu un topor le-a spart geamul şi a făcut un întreg scandal.

Atacatorul, cunoscut printre vecini că ar avea apucături violente, a fost surprins şi în imaginile unei camere de supraveghere montată pe o casă învecinată cu cea a victimei. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Atacul a avut loc în localitatea Salonta. Aparent fără un motiv anume, individul a lovit cu toporul în geamul femeii. Cele două fiice - de 5 şi 7 ani - s-au speriat teribil.

Nagy Andrea – victimă: "Am fost atacaţi, m-am trezit cu o gălăgie foarte, foarte mare. Copilul plângea. Un individ - ştim cine e, pentru că avem de la vecini filmări video. Se vede că acel bărbat vine cu un topor în mână, lejer. Se aude pe filmări cum dă cu toporul în geam, şapte-opt lovituri au fost şi, după aia, cum merge cu toporul în mână, aşa, lejer. Nu ne cunoaştem”.

Nagy Aniko - sora victimei: "M-a sunat sora mea, ieri dimineaţă, în jurul orei 8, că au fost atacaţi de un tip necunoscut. Au fost atacaţi cu toporul, au spart geamul, tot, şi copiii sunt speriaţi".

Se pare că acelaşi individ a mai făcut probleme în localitate.

Vecin: ”Ar trebui dus undeva, la un ospiciu. Că s-a mai întâmplat aici, la doi vecini, acum vreo 3 săptămâni. Am văzut ieri, numai când a spart geamul".

Victima a depus plângere la poliţie, împotriva agresorului.

Comisar şef Alina Dinu - purtător de cuvânt IPJ Bihor: "Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Judecătoriei Salonta".

Urmează, acum, ca procurorii şi instanţa de judecată să se pronunţe în acest caz. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul care a provocat scandalul riscă să stea câţiva ani după gratii sau într-un centru special.


VIDEO PROTVPLUS.RO