Gluma postată de MAI pe Facebook, la scurt timp după ce Poliția a recunoscut discuțiile cu o grupare interlopă

Ultima actualizare: 28-08-2020 14:03
mai
Facebook.com

În ziua în care oficialii Poliției Române au admis că s-au întâlnit în secret cu liderii unei grupări interlope, Ministerul Afacerilor Interne a încercat să comunice o informație de interes public printr-o glumă pe pagina sa oficială de Facebook.

La doar câteva ore după oficialii Poliție Române au admis că șeful IGPR s-a întâlnit cu unul dintre interlopii din clanul Duduianu, pentru a devansa înmormântarea liderului Emi Pian, pe pagina oficială de Facebook a ministerului Afacerilor Interne a fost publicată o glumă pe tema unui subiect amplu dezbătut de presa internațională, și anume posibila plecare a fotbalistului Lionel Messi de la FC Barcelona.

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa”, se arată în mesajul postat joi seară de Ministerul Afacerilor Interne.

Prin intermediul acestei postări, ministerul Afacerilor Interne a încercat să comunice o informație de interes public, despre carantinarea la domiciliu.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie editată în care fotbalistul argentinian ar fi la o conferință de presă a MAI.

Postarea a stârnit numeroase reacții pe Facebook, strângând peste 1.300 comentarii și 1.700 de distribuiri.

Conducerea Poliției Române: ”Am cerut devansarea funeraliilor lui Emi Pian”

 

După aproape trei săptămâni de speculații, tratate cu tăcere de Poliția Română, oficialii au admis: șeful IGPR s-a întâlnit cu unul dintre interlopii din clanul Duduianu ca să devanseze înmormântarea liderului Emi Pian.

”Ca principală misiune, am solicitat devansarea funeraliilor şi am cerut reprezentanţilor Bisericii sprijin în acest scop. Modul în care ne-am îndeplinit misiunea a fost asumat, fiind cea mai eficientă soluţie legală pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi de a preveni incidente violente în data de 9 august. În nicio clipă, Poliţia Română nu a negociat siguranţa cetăţenilor cu nicio persoană, indiferent de calitatea acestora. Nu s-a negociat nici aplicarea legii, ci s-au impus măsuri de natură să prevină producerea unor evenimente grave”, a declarat secretarul de stat Bogdan Despescu, la sediul IGPR.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO