Drama unei femei din Dâmbovița după ce a avut o aventură cu un bărbat mai tânăr cu 10 ani

Ultima actualizare: 19-12-2019 17:45

Idilă cu scandal la Alunişu, în judeţul Dâmboviţa. O femeie de 52 de ani se plânge că e hărțuită de un consătean cu zece ani mai mic, cu care a avut o aventură, dar de care nu mai reuşeşte să scape.

Incapabil să accepte gândul despărţirii, omul ar fi venit de nenumărate ori la geamul femeii şi ar fi ameninţat-o. În zadar a obţinut reclamanta mai multe ordine de protecţie. Bărbatul le-a încălcat de fiecare dată.

Bărbatul reclamat are 43 de ani şi este necăsătorit. Femeia locuieşte singură, la câteva case distanţă de el. Povesteşte că de câteva luni de zile trăieşte în teroare din cauza consăteanului care îi ţine calea şi o hărţuieşte.

Mihaela Motea, reclamantă: "Am greşit o dată, la un chef de băutură, o dată. Şi de atunci nu mai scap de el. Mi-a spart geamurile, mi-a aruncat cu var pe pereţi aici".

Apropiaţii femeii mărturisesc că au văzut-o bătută crunt şi ştiu că individul îi face numai necazuri.

Ecaterina Simionică, cumnata reclamantei: "Era vânătă toată, nu aveai loc să pui un deget. A făcut atâtea apeluri la 112, câte 2, 3 pe noapte. Dar ea nu doarme toată noaptea. El stă la geam şi o terorizează! Cum să dormi?!"

Vecinii au însă părerile împărţite:

Marian Șerbănescu, vecin: "Ea a fost amanta lui şi cred că sunt vinovaţi amândoi. Ea nu a mai acceptat situaţia şi sunt amanţi, ea s-a iubit cu el, a trăit cu el o viaţă, amanteală, o caută că o iubeşte, cred, eu zic că îl iubeşte şi acum".

Titel Stancu, vecin: "Amandoi sunt într-o stare euforică, le place activitatea asta bahică, drept pentru care situaţiile degenerează din rău în mai rău".

Individul este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, dar şi pentru că a încălcat ordinele de protecţie emise pe numele lui.

Judecătorii au decis în final să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO