Doi tineri și-au unit destinele la Poarta Sărutului din Târgu Jiu, chiar de Valentine's Day

15-02-2021 08:15


Duminică, de Valentine's Day, doi tineri îndrăgostiți și-au unit destinele la Poarta Sărutului, în Târgu Jiu.

El este judecător, ea avocată, și au ales să îşi jure iubire veșnică lângă opera marelui artist, Costantin Brâncuși, alături de câteva rude și prieteni.

Primar: „Vă declar căsătoriți, felicitări.. Puteți să vă dați masca jos și vă sărutați soția. Mai puteți încerca pentru că nu au prins tot momentul…"

Mirele este din Târgu Jiu, iar mireasa din București. Cei doi tineri au văzut că în perioada de pandemie au trecut cu bine testul suprem - și anume, acela de a petrece mult timp împreună.

Așa că au ales pentru eveniment atât o zi specială, cât și un loc pe măsură, care să le rămână pentru totdeauna în amintire.

Florin Vâlceanu, mire: „Eu sunt crescut aici, parcul e locul meu preferat din Târgu Jiu, iar operele marelui sculptor m-au inspirat întotdeauna și am găsit un loc de liniște aici
- Prima declarație de dragoste, aici a fost făcută?
- Pe ziua de azi da, te iubesc.”

Nicoleta Vâlceanu, mireasă: „Ne bucurăm că am avut drept martori operele marelui maestru Brâncuși și sper să ne ghideze toată viața valori importante precum tăcerea, răbdarea și dragostea dusă la infinit.
- La minus 6 grade cum e căsătoria?
- Când dragostea e mare, ține de cald.”

Mai mulți prieteni din Capitală le-au fost alături mirilor într-o asemenea zi specială.

Prieten: „Ne-a surprins, că a fost destul de rapid, noi am stat mai mult până ne-am hotărât, dar cum se zice, daca e iubire, nu contează cât trebuie să aștepți – nu mai contează nici pandemia.”

Astfel de evenimente s-au împuţinat în ultimul an, din cauza pandemiei.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: „Numărul de căsătorii nu a fost nici măcar la jumătate față de anii precedenți. Sperăm ca macar în 2021 să revenim în normalitate."

Deși au avut parte de clipe de neuitat, cei doi miri au renunţat la petrecere, din cauza restricțiilor sanitare.


VIDEO PROTVPLUS.RO