Doi tineri din Oradea au ajutat o bătrână care nu avea bani de cumpărături

31-12-2017 12:49


batrana ajutata

Gestul unor tineri din Oradea a devenit viral.

Doi tineri din Oradea au devenit vedete pe Facebook după ce au ajutat o femeie sărmană care nu avea bani de cumpărături. Potrivit bihon.ro, ei s-au implicat după ce au observat că femeia se plimba indecisă printre rânduri magazinului și nu știa ce să își cumpere.

Chiar și după ce au abordat-o, femeia a spus că își dorește un iaurt cu fructe și niște biscuiți. „Nu, nu-mi luați două, mie îmi ajunge unul”, a fost reacția acesteia când tânărul a pus două iaurturi în coș. La insistențele bărbatului, femeia a spus că mai vrea biscuiți, fără a nominaliza și alte alimente, cu toate că tânărul a insistat să cumpere mai multe produse de-ale gurii. „Cu asta trăiesc din februarie încoace”, a mărturisit aceasta.

Femeia a povestit că a fost „slugă” la interlopii locali, care o băteau constant. Ea spune că nu și-a pierdut credința în Dumnezeu, chiar dacă nu are pe nimeni, şi a rămas uimită de gestul făcut de cei doi tineri. Filmarea a fost distribuită pe pagina de Facebook „Dăruiește din inimă” și a devenit rapid virală.

Sursa: Bihon

VIDEO PROTVPLUS.RO