Doi soți au cerut bani online pentru bebelușul lor mort. Descoperirea șocantă a poliției

Dată publicare: 17-08-2019 15:38
Dată actualizare: 17-08-2019 15:39


Doi soți din SUA au falsificat întreaga existență a fiului lor. Care este motivul

Doi soți din Pennsylvania, Statele Unite, sunt anchetați de poliție după ce au falsificat întreaga existență a copilului lor, pentru a primi cadouri de la cunoscuți și donații pe o platformă online.

La perchezițiile făcute, agenții au găsit în casa lui Geoffrey și Kaycee Lang doar o păpușă ce semăna cu așa-zisul lor copil.

Autoritățile au fost alertate de Cynthia Dilascio, o prietenă de familie, care organizase o petrecere de bun venit pentru micuțul Easton.

„Nu știu ce a fost în capul lor. Să-ți rănești familia și pe toți ceilalți? E o nebunie!”, a susținut femeia, citată de Fox News.

Potrivit lui Dilascio, Kaycee Lang pur și simplu a dispărut vreme de șapte luni, pe motiv că are o sarcină dificilă și trebuie să stea la pat.

Cuplul a susținut apoi că micuțul Easton a murit din cauza sindromului de detresă respiratorie, la scurt timp după ce a fost adus pe lume. Poliția, în schimb, nu a găsit numele mamei sau a copilului în evidențele unităților medicale.

La rândul ei, Cynthia Dilascio susține că nici în documentele crematoriului unde se presupune că ar fi fost dus trupul copilului nu era pomenit numele familiei.

Cuplul Lang a avut grijă să organizeze și o ceremonie funerară.

„Nu am putut să merg, pentru că știam că totul era o farsă. Nu puteam să stau acolo și să văd ce se petrece, știind care este adevărul”, a mai afirmat Dilascio.

Mai apoi, Geoffrey Lang a creat o pagină pe GoFundMe, ca să primească donații: „Vă rog să vă rugați pentru mine și soția mea. Fiul nostru, Easton, născut cu lichid în plămâni, a murit la câteva ore după naștere. Am aprecia foarte mult dacă ați distribui acest anunț și dacă ne-ați ajuta cu bani pentru a putea plăti facturile medicale și cheltuielile cu serviciile funerare”.

Necrologul a anunțat că „Easton a fost ținut de mânuță, îmbrățișat și sărutat de mămica și tăticul lui și i s-a spus de nenumărate ori ‘te iubesc’”.

Cuplul Lang a reușit să strângă 550 de dolari din donații. Plaforma GoFundMe a anunțat că toți banii vor fi returnați.  Geoffrey și Kaycee Lang vor ajunge în octombrie în fața instanței.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO