Doi hoţi din Rădăuţi au furat tot dintr-o casă, inclusiv geamurile şi parchetul

Dată publicare: 07-03-2018 16:10
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


banda politia nu treceti

Caz uluitor descoperit de poliţiştii din judeţul Suceava: doi hoţi au lăsat o casă "la roşu" în mai puţin de 3 luni, luând tot ce se putea din ea.

Timp de trei luni de zile, doi hoţi au furat tot ce au găsit într-o casă din Rădăuţi, scrie Monitorul de Suceava. Jaful a început în decembrie anul trecut, când au demontat camerele de supraveghere, apoi, profitând de faptul că proprietarul nu era acasă, au luat încet-încet totul din locuinţă, inclusiv uşile, geamurile termopan, parchetul, granitul de la pragurile ferestrelor, mobila şi obiectele sanitare din baie. La final, au furat până şi gardul casei..

Paguba totală este estimată la 95.000 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze doar un sfert din această sumă, cea mai mare parte din lucrurile furate fiind vândute de hoţi.

Cei doi bărbaţi acuzaţi de această faptă au fost reţinuţi de agenţi, care au găsit la domiciliile lor şi o cantitate mare de ţigări, cel mai probbail de contrabandă, dar au fost eliberaţi şi sunt cercetaţi sub control judiciar.

Sursa: Monitorul de Suceava