Cum a fost filmată o profesoară care a încercat să trezească un elev care dormea în timpul orei

Dată publicare: 06-05-2018 16:28
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


profesoara

O profesoară din Carolina de Sud a fost ”forțată” să-și dea demisia, după ce în spațiul online a apărut un filmuleț cu ea în care încearcă să trezească un elev trăgându-l de păr și dându-i palme pest față.

În imaginile surprinse de un alt elev, profesoara este urcată pe biroul elevului care doarme și pe care încearcă să-l trezească. Aceasta îl împinge cu piciorul, îl lovește cu palma peste față și îl trage de păr. În schimb, elevul vrea să-și tragă jacheta peste față pentru a-și continua somnul, timp în care ceilalți colegi se amuză.

Imediat după ce în spațiul online a apărut filmulețul, în interiorul școlii a fost lansată o anchetă, în urmă căreia profesoara a demisionat, scrie rt.com.

Profesoara a recunoscut că-i pare rău, dar a insistat că nu a fost ”un act de violență”. ”Totul a fost distractiv, eu îmi iubesc elevii. N-aș fi vrut niciodată să-l rănesc”, a transmis aceasta.

În urma anchetei, directorul școlii a demisionat în semn de protesc, spunând că nu vrea să fie asociat cu genul ăsta de acțiune. Profesoara spune că în urma acestei decizii, ea ar fi fost cumva ”forțată” să demisioneze.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: rt.com


VIDEO PROTVPLUS.RO