Cine este polițistul care anunță pe internet radarele: ”Noi nu suntem Bau-Bau”


Ultimul update: Luni 26 Noiembrie 2018 14:00
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018 13:54
Categorie: Stiri Diverse
amenda politist radar

Un polițist din Oradea obișnuiește să comunice online cu șoferii și chiar îi anunță uneori unde sunt amplasate radare.

În luna octombrie a publicat pe grupul de Facebook Radare Oradea un selfie ce-l înfăţişa în maşina de serviciu, alături de un coleg, cu un text prin care anunţă "echipaj pe Şoseaua Borşului lângă Peugeot. Ora 13.05". Imaginea a devenit virală, iar polițistul a fost găsit de jurnaliștii de la ebihoreanul.ro, care au stat de vorbă cu el.

La 34 de ani şi tată a doi copii, Sebastian face de peste un deceniu meseria dorită încă din copilărie.

El a mărturisit că șoferii inventează tot felul de motive pentru a scăpa de amenzi.

"Unul mi-a spus că se grăbea pentru că i-a murit tatăl, altul că şi-a internat la spital fetiţa de 4 ani. Suntem oameni, avem copii, probleme, înţelegem. Dar erau invenţii, le-am demonstrat şi i-am sancţionat. Ar fi trebuit să fie cinstiţi, pentru că noi nu suntem Bau-Bau", a spus Sebastian.

Ideea de a conversa cu şoferii pe Facebook i-a venit anul acesta, în timp ce patrula în trafic. S-a înscris în toate grupurile de profil, unde postează recomandări, noutăţi legislative, teste rutiere, ba chiar şi poze de la accidente.

"Trebuie să vadă urmările unor neglijenţe, să înţeleagă că legea-i lege, regulile sunt reguli şi trebuie respectate pentru că e mai bine pentru toată lumea", explică el.

Sursa: Pro TV

Sancțiunile pentru șoferi s-ar putea modifica. Permisul va fi suspendat mult mai greu
VIDEO PROTVPLUS.RO