Cățelul considerat erou, după ce uraganul Harvey a lovit. FOTO


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Duminica 27 August 2017 12:34
Categorie: Stiri Diverse
Otis

Chiar dacă Uraganul Harvey a lăsat în urma sa multă suferință, un câine din Texas le-a oferit oamenilor o lecție de viață.

Vremea urâtă de afară nu l-a determinat pe câinele Otis să se adăpostească, ci a fost momentul în care el s-a „gândit” la semenii lui mai puțin norocoși, notează DailyMail.

Astfel, câinele a luat sacul său de mâncare și a pornit pe străzi. „Gestul” lui Otis i-a adus simpatia comunității, care acum îl consideră un erou.

Imaginea cu Otis în timp ce cară în gură un sac cu mâncare pentru animale a devenit virală pe internet.

În timp ce Otis intenționa să-și hrănească semenii mai puțin norocoși, un bărbat îl căuta disperat pe străzi. Salvador Segovia, în vârstă de 65 de ani, l-a căutat pe Otis peste tot, până când unul dintre vecini i-a povestit întâmplarea. Salvador este cel care l-a cumpărat pe Otis pentru nepotul său de numai cinci ani. Bărbatul spune că și-a făcut griji atunci când a observat că atât patrupedul, cât și mâncarea acestuia au dispărut și a pornit să-l caute.

Acum Otis este un adevărat erou, iar mulți internauți au apreciat „gestul” patrupedului. „Trebuie să fie din Texas pentru că el poate să supraviețuiască fără ajutor”, a scris un internauți.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO