Beneficiile masajului cu șerpi boa. Cât de sigur este


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018 07:49
Categorie: Stiri Diverse

Un salon din statul New York a importat o tehnică de masaj întâlnită prin Indonezia şi alte locuri exotice: masajul cu... şerpi.

Clientul se întinde pe masă şi doi-trei şerpi boa încep să i se plimbe pe corp. Nu sunt veninoşi, dar cu siguranţă e nevoie de curaj pentru a te lăsa în voia lor.

Un salon de masaj din statul New York lucrează cu patru şerpi boa de aproape doi metri lungime. Trei dintre ei au fost ghidaţi spre clienta întinsă pe masă îmbrăcată.

Şerpii alunecă uşor pe corpul ei, înconjurându-i şi strângându-i picioarele şi capul sau odihnindu-i-se pe gât. Clienta este îndemnată să se concentreze asupra senzaţiilor şi să-şi golească mintea de gânduri.

Deşi era uşor tensionată înainte de primul ei masaj cu şerpi, o femeie spune că a reuşit să se relaxeze total.

Clientă: "A fost mult mai calm şi liniştitor decât am crezut că va fi. La un moment dat, mă îmbrăţişau înconjurându-mi umerii şi am devenit foarte calmă. Aş fi putut adormi."

Evident, frica de şerpi poate sta în calea relaxării totale.

Reporter: "Cât de sigur e masajul?
Femeie: "Cu un animal sălbatic nu există garanţii. Fiecare decide dacă e sigur pentru el sau nu. Dar nimeni n-a fost muşcat de şerpii mei."

Şerpii sunt asociaţi cu vindecarea încă din antichitate. Şerpii inofensivi erau lăsaţi să se plimbe liberi printre bolnavi, în templele greceşti şi romane, pentru că se credea că ajută la vindecare.

Şerpi de peste un metru lungime filmaţi într-un loc de joacă, în Dolj
Sezonul de împerechere al șerpilor a început și sunt extrem de agresivi
Avertizare Salvamont. Ce să NU faceți în cazul în care sunteți mușcați de șarpe
VIDEO PROTVPLUS.RO