Au venit la nuntă, deși n-au fost invitați, și au fost sufletul petrecerii

Ultima actualizare: 24-08-2017 16:16

După ce au devenit cunoscuţi drept "spărgătorii de nunţi" din viaţa reală, doi tineri din Statele Unite au decis să-şi asume isprava şi să spună cine sunt.

Mirii chiar i-au îndemnat să-i caute, când au aflat cu uimire că sufletul petrecerii au fost nişte oameni complet necunoscuţi.

Cei doi erau la prima întâlnire şi s-au dus la nuntă neinvitaţi, în urma unei provocări.

Tinerii au fost sufletul petrecerii la nunta lui Karen şi Michael, deşi nu-i cunoşteau pe niciunul dintre ei. La plecare, le-au lăsat un bileţel cu un dolar şi scuze pentru că s-au autoinvitat la nunta lor. Mirii s-au amuzat de întreaga poveste.

După ce isprava lor a devenit subiect de ştire şi s-au văzut la televizor, cei doi au decis să iasă în față. Este vorba de Carly şi Ritchie, doi tineri aflaţi la prima întâlnire. Nu e clar cine a lansat provocarea de a merge neinvitaţi la nunta unor străini, dar amândoi au intrat în joc.

Spărgătoare de nunți: "N-am crezut că o să meargă până la capăt. Dar a venit îmbrăcat la patru ace. "Bine, deci o comitem", mi-am zis."

Ritchie a refuzat să fie filmat, dar Carly a povestit cum şi-au ales ţinutele şi au inventat o poveste pentru nuntaşi, o poveste care a inclus un inel de logodnă fals.

Spărgătoarea: "Am intrat şi am zis: "Vai, nu avem loc la masă!" Aşa că ne-au instalat la masa cavalerului de onoare."

Odată rezolvată problema mesei, cei doi şi-au intrat complet în rol.

Spărgătoarea: "Mi-am zis: "Ce aş face la o nuntă şi cum m-aş integra?" Aşa că i-am ridicat pe toţi la dans."

"Intruşii" au reuşit să-i evite pe miri, dar lăsaseră prea multe urme ca să nu fie descoperiţi ulterior. După difuzarea ştirii, Carly a contactat-o pe mireasă.

Spărgătoarea: "Mi-a zis să nu-mi cer scuze, că a fost cel mai frumos cadou."

Dar mireasa a "ameninţat-o" pe Carly că s-ar putea să-i plătească in viitor cu aceeaşi monedă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO