Arestare dramatică într-un metrou din SUA: Un suspect a incendiat un vagon. VIDEO

Dată publicare: 11-02-2018 16:08
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Arestare Chicago

O arestare spectaculoasă a avut loc într-un metrou din Chicago.

Autoritățile au dat publicității imaginile unei operațiuni de arestare a unui suspect acuzat că a incendiat o garnitură de metrou. Bărbatul a fost arestat în urmă cu o lună, însă de abia acum polițiștii au făcut publice imaginile, scrie FoxNews.

În imagini se poate observa cum suspectul, identificat de polițiști drept David M. Ferguson, se afla în metou atunci când un ofițer de poliție s-a apropiat de el. Dat fiind faptul că tânărul o opus rezistență, polițiștii au intervenit.

Într-un moment de disperare, când a observat că nu mai are șanse de scăpare, tânărul a recurs la un gest extrem și a deschis focul.

Oamenii legii au reușit să-l scoată la timp pe suspect, iar vagonul metroului s-a umplut de un fum negru dens.

Polițiștii au fost chemați să intervină după ce un pasager a declarat că a fost atacat cu vopsea de respectivul individ.

Ca urmare a incidentului nu au fost înregistrate victime, în rândurile pasagerilor, însă angajații metroului au fost transferați la spital, după ce au inhalat fumul gros. În plus, pagubele produse de incendierea garniturii de metrou se ridică la suma de 10.000 de dolari.

Bărbatul a fost acuzat de incendiere și urmează să fie prezentat în fața judecătorilor.

 

 

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO