Apariție misterioasă pe cer, în Suceava, în ziua de Crăciun. ”M-am speriat, m-am gândit că e un OZN”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
OZN Suceava
Monitorul de Suceava

Sucevenii vorbesc despre OZN-uri și extratereștri în această perioadă, după ce, în a doua zi de Crăciun, dimineața devreme, pe cer a fost semnalată apariția unui obiect luminos bizar.

Același fenomen a fost sesizat de două persoane, din două localități, relatează monitorulsv.ro.

”Era o lumină lăptoasă – o aură în formă de con, statică, dar vârful nu îl vedeam, că era ascuns de clădirea din faţă – Şcoala Generală Nr. 4. A durat cam 10 secunde. Am fugit în casă să aduc ceva cu care să înregistrez ce am văzut. Când m-am întors nu se mai vedea lumina, dar în schimb erau vizibile două cercuri concentrice, unul în plan mai apropiat, mai mare, altul mai mic, în depărtare”, a declarat pentru sursa citată Gavril Filipiuc, din Rădăuți.

Obişnuit să se trezească dis-de-dimineaţă, rădăuţeanul a semnalat apariția bizară înainte de ora 6 dimineață. Pentru a se convinge că nu era doar un efect optic mai ciudat, a căutat să vadă unde este luna. Nu doar că nu se vedea, dar la acea oră luna nu avea cum să fie la est, ci la vest.

”Nu am mai spus nimănui, să nu zică că bat câmpii...”, a mai spus bărbatul.

În aceeași dimineață, la aceeași oră, același fenomen a fost semnalat și în Liteni, de către Costel Rogna. De altfel, acesta a reușit să și surprindă cu camera obiectul luminos misterios.

”M-am speriat şi m-am gândit că e un OZN”, a declarat suceveanul, care era împreună cu câţiva prieteni când a observat fenomenul.

FOTO: Costel Rogna

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO