Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția emoționantă a lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinale la Românii au talent în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos.

Adolescenta care a emoționat o ţară întreagă l-a impresionat profund pe Florin Călinescu. Emma Neagu a dansat superb la “Românii au talent”, în ciuda faptului că avea un picior amputat. Mai multe imagini cu Emma Neagu în galeria foto a acestui articol! ”Emma. Te rog să ne ierți!” este reacția de pe Facebook a lui Florin Călinescu unde a pulicat și o fotografia cu adolescenta.

Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, a reușit să facă performanță încă de mică. A murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic. La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă: ”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. ”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult