Reacția emoționantă a lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 16:49
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 16:33
Categorie: Stiri actuale
Emma Neagu - 9

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinale la Românii au talent în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos.

Adolescenta care a emoționat o ţară întreagă l-a impresionat profund pe Florin Călinescu. Emma Neagu a dansat superb la “Românii au talent”, în ciuda faptului că avea un picior amputat. Mai multe imagini cu Emma Neagu în galeria foto a acestui articol!

”Emma. Te rog să ne ierți!” este reacția de pe Facebook a lui Florin Călinescu unde a pulicat și o fotografia cu adolescenta.

Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, a reușit să facă performanță încă de mică. A murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani.

Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic.

La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă:

”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu.

”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Emma Neagu, de la „Românii au talent”, a murit. Gimnasta avea numai 15 ani
FULLSCREEN
Reacția emoționantă a lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu
  • /

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO