Emma Neagu, de la „Românii au talent”, a murit. Gimnasta avea numai 15 ani


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 14:32
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 14:06
Categorie: Stiri actuale
O concurentă a emisiunii „Românii au talent” a murit

Emma Neagu, gimnasta de 15 ani, care a ajuns în semifinala emisiunii „Românii au talent“, a murit.

Emma Neagu a murit din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017.

Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, locul în care s-a născut. 

Emma Neagu a devenit cunoscută şi în România, după apariţia în sezonul 9 „Românii au talent“, unde a impresionat cu pasiunea sa pentru gimnastică. 

„Emma nu şi-a dorit să fie amintită ca fiind fata bolnavă de cancer. Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de propria viziune şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final”, potrivit unui site care prezintă detalii legate de înmormântare.

Momentul emoționant de la „Românii au talent”

Momentul ei de la „Românii au talent” a emoţionat sala până la lacrimi. 

„Mi-am dorit foarte mult să împărtășesc pasiunea mea pentru dans cu voi. Aș vrea să îi ajut pe copiii care luptă cu cancerul. Am fost diagnosticată cu cancer la os și a fost nevoie să îmi amputeze piciorul”, a spus atunci Emma.

După ce a fost diagnosticată cu cancer osos, mama fetei a spus în cadrul emisiunii că medicii i-ar fi putut salva piciorul, însă copila a ales să-l amputeze pentru a putea dansa în continuare.

„Am plâns împreună de nenumărate ori. Când i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze, pentru că i-au spus că dacă îşi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetică, va avea un metal în picior şi va termina cu gimnastica şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul, cu multă muncă şi determinare, va putea să facă ce făcea şi înainte. Am avut multe divergenţe”, a spus mama Emmei, în emisiune. 

 

 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO