Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Microbuz plin cu elevi din Arad, implicat într-un accident. Care este starea copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un microbuz şcolar plin cu elevi, a fost implicat într-un accident în această dimineaţă, în judeţul Arad.

Imediat au fost trimise acolo mai multe ambulanţe, iar pentru că elevii, toţi din clasele primare, s-au speriat îngrozitor, un psiholog i-a ajutat să-şi revină. Şapte dintre copii au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii.

Accidentul s-a petrecut în comună Ghioroc, din judeţul Arad. Microbuzul preluase elevii de pe traseu şi se îndrepta cu ei spre şcoală. Mai aveau foarte puţin până să ajungă, când un şofer neatent, care dădea cu spatele, a lovit microbuzul.

Eugen Vasilescu, şofer microbuz: „Veneam cu copii la şcoală şi domnul nu s-a asigurat cu mersul cu spatele şi a intrat în faţa mea. Am evitat să nu fie pagubă aşa mare.”

Imediat s-a dat alarma şi la faţa locului au ajuns ambulanţe, paramedici de la SMURD, poliţişti şi pompieri. Copiii au primit îngrijiri într-o sală de clasă, iar 7 dintre ei au fost duşi la spital, cu leziuni minore.

Citește și
microbuz accident
Trei persoane, la un pas de moarte. Șoferul unui microbuz a încercat să evite un câine

Florica Pop, medic SMURD Arad: „Sunt aduşi 7 copii, 4 băieţi și 3 fetiţe.  Două fetiţe cu contuzii abdominală, restul au contuzii de membre superioare şi traumatism cerebral minor.”

Pentru că toţi elevii s-au speriat, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă a trimis în ajutorul lor şi un psiholog.

Gabriela Vancu, psiholog ISU Arad: „Au fost câţiva copii cu atacuri de panică şi agitaţie, bineînţeles fenomenul de panică s-a contaminat în rândul tuturor copiilor, dar aceştia au fost consiliaţi și s-au făcut tehnici de relaxare.”

Între timp, poliţiştii au început anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult