Noi acuzatii la adresa profesoarei din Neamt, arestata dupa ce a avut o relatie cu elevul. De ce o suspecteaza anchetatorii

Ultimul update: Luni 20 Februarie 2017 06:55
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2017 16:47
Categorie: Social

 Noi informatii scandaloase ies la iveala in cazul profesoarei din judetul Neamt, care a fost arestata pentru ca ar fi intretinut relatii intime cu unul dintre elevii sai de la Seminarul Teologic. Baiatul apoi s-a sinucis.

 Acum, profesoara este vizata de o noua ancheta, pe motiv ca ar fi avut legaturi si cu alti elevi. Informatia este confirmata de avocata familiei tanarului care si-a luat viata.

Anchetatorii spun ca profesoara in varsta de 40 de ani a intretinut relatii intime cu baiatul care ii era elev in clasa a XI-a. Relatia dintre cei doi a durat mai bine de jumatate de an, din decembrie 2015 pana in iunie 2016. Marius, un adolescent de 17 ani, era unul dintre cei mai buni elevi ai liceului teologic ortodox "Sfintii Împarati Constantin si Elena" din Piatra-Neamt. Insa in noiembrie anul trecut, s-a sinucis. Ultimul lui apel telefonic a fost catre profesoara cu care a vorbit minute in sir.
Avocata familei adanceste acum acuzatiile.

Mihaela Nicodim, avocat: "Nu este la prima fapta de acesta natura, tin sa va spun. A mai avut antecendente cu alti doi copii minori sau doar unul. Sigur au fost doi."

Pe langa ancheta penala si Inspectoratul scolar verifica povestea.

Profesoara este titulara la scoala din comuna Pangarati. La Seminar a fost doar detasata o perioada. Acum este in concediu de studii, dupa ce s-a incris la doctorat la universitatea din Suceava.

Sotul femeii n-a mai vrut sa comenteze acuzatiile aduse profesoarei. Preotul o sustine in continuare pe cea care i-a daruit trei copii si crede in nevinovatia ei. Profesoara este iar insarcinata, iar preotul este convins ca el este tatal copilului si nu Marius, baiatul cu care femeia ar fi avut o idila.

"Exista posibilitatea ca si ea sa fie victima. E clar ca nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor si a cazut in plasa lui. Copilul acesta nu era un sfint. Putea si ea sa faca acelasi gest, dar nu l-a facut, ci a stat sa raspunda la intrebari. Ea a pierdut totul. De ce a ales gestul acesta, era un om cu capul pe umeri... Sunt raspunsuri pe care eu nu le am. E pacat, e o problema grava. Copilul acesta nu era un sfant, nici tinerii din ziua de astazi nu sint ceea ce par. Greseala ei asta a fost ca a avut incredere in oameni si aceasta greseala i-a fost fatala. Sunt lucruri despre el care s-au gasit in convorbirile pe care le-a purtat, din care reiese ca nu era cine se spune ca era", a declarat preotul Iulian Marc pentru Monitorul de Neamt.

"Ea regreta ceea ce s-a intamplat. Dar ce alt final folositor poate fi acum cu arestarea ei? Deja sunt distruse doua familii si asta e lucrul cel mai grav. Problema care pote fi pusa este daca se mai poate salva ceva. Daca se poate ceva corecta ar fi bine, dar ce sa se mai corecteze acum. Sa nu se inrautateasca mai mult lucrurile", a mai spus preotul.

In 15 februarie, magistratii din cadrul Judecatoriei Piatra Neamt au dispus arestarea preventiva a profesoarei Crinela Marc, chiar daca este insarcinata in sase luni, judecatorul de drepturi si libertati apreciind ca reprezinta un pericol social. Profesoara a contestat decizia. Ea ar putea ajunge dupa gratii pentru 10 ani.

 

Ancheta in Brasov, dupa ce o invatatoare a fost inregistrata in timp ce ii facea

Ancheta in Brasov, dupa ce o invatatoare a fost inregistrata in timp ce ii facea "tampiti" pe elevi. "Te strang de gat"

pepeni

Vânzătorii de pepeni ignoră complet legea privind etichetarea

”Tigrul platanului” a invadat Capitala. Ce spun medicii despre mușcătura insectei

Au nevoie de ajutor după ce le-a ars casa: ”Am ramas cu hainele de pe noi”

vaslui

Românii care așteaptă și 8 luni pentru a da ”traseul” pentru permisul auto

Un primar din județul Prahova, acuzat de hărțuire și discriminare

Cozile la paşapoarte nu s-au terminat, deşi responsabilii au susţinut că au luat măsuri