Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

CTP, despre condamnarea lui Adrian Nastase: "L-as intreba daca are de gand sa se mai sinucida"

Embed:

Cristian Tudor Popescu a comentat, intr-o editie speciala a Stirilor PRO TV, decizia Instantei de a il condamna pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare, in dosarul Zambaccian.

"Doamna Nastase reprezinta vechiul in sistem. In fata dansei, in tinerete, luau pozitie de drepti militienii, militarii si Justitia", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Stirile ProTV.

"Daca a fost condamnata, inseamna o atingere, o lezare a ceea ce parea greu de atins. Vechiul sistem transferat cu alte haine in noul sistem", a continuat CTP.

61446388Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea lui Adrian Nastase: Dumnezeu a dat si s-a facut dreptate
61446394Cristian Tudor Popescu: L-as intreba daca are de gand sa se mai sinucida
61446403Cristian Tudor Popescu: Daca in toate procesele de coruptie si trafic de influenta, Justitia va pronunta si confiscarea de avere, este un lucru important
61446390Claudiu Pandaru, Gandul.info: Vi se pare ca pentru casa aia din Zambaccian, 7 luni de inchisoare e o perioada mare?

Despre Adrian Nastase, CTP a declarat ca "si-a asumat rolul de sfatuitor de linia a doua. Nu cred ca Adrian Nastase mai poate juca vreun rol semnificativ in politica PSD in urmatorii ani.

Va ramane un om cu experienta multipla, care poate fi de folos partidului, dupa ce isi va executa pedeaspsa."

"Condamnarea inca nu este perceputa de catre opinia publica ca fiind un act de dreptate, impreuna cu actul de Justitie  Mai exista oameni care il vor considera o victima politica.

L-as intreba daca are de gand sa se mai sinucida.

"Mi se pare importanta aceasta suma care ii este confiscata familiei, 1,8 milioane de lei.

Daca in toate procesele de coruptie si trafic de influenta, Justitia va pronunta si confiscarea de avere, este un lucru important, pentru ca oamenii se intreaba ce se intampla cu banii. Faptul ca mai ia din acesti bani este important."

"Daca si Ponta sau Antonescu vor spune ca Adrian Nastase plateste pentru ca i-a fost adversar lui Basescu, continua sa submineze increderea in sistemul de Justitie in Romania, incredere pe care a subminat-o chiar Adrian Nastase, cu gestul de la prima condamnare, acea incercare de sinucidere."

"L-as intreba daca are de gand sa se mai sinucida."

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Ianuarie 2014
Citeste mai multe despre: CTP, Nastase, condamnare, Zambaccian,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed