Vremea va fi inchisa in sud si in sud-est, iar soarele apare doar trecator. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Ultima actualizare: 24-12-2016 08:42
Vremea va fi inchisa in sud si in sud-est, iar soa...
Vremea va fi inchisa in sud si in sud-est, iar soa...

Vremea va fi inchisa in sud si in sud-est, iar la inceputul zilei si in zonele joase din restul tarii pe unde ar putea sa burniteze sau sa fulgiasca. In rest gasim vreme mai buna: zarim trecator si soarele.

Vantul sufla mai tare in sud-est, in sudul Banatului si pe crestele Carpatilor. Maximele termice pleaca de la minus 3 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si se opresc la 5 grade in Dealurile de Vest.

In Dobrogea si Baragan gasim atmosfera inchisa si e posibil sa burniteze sau sa fulguiasca. Vantul prinde putere, iar temperaturile ajung la minus 1 grad.

Se raceste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Norii vor fi numerosi si doar izolat vor veni cativa fulgi de zapada. Vantul va avea rabufniri si la amiaza termometrele vor indica tot minus 1 grad.

In nordul Moldovei si in Bucovina vor fi innorari, dar si perioade cu soare. Temperatura aerului va scadea usor.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se incalzeste cu 4-5 grade. Se anunta vreme buna cu cer partial noros si vant cel mult moderat.

In vestul tarii, atmosfera va fi insorita, dar dimineata izolat va mai fi ceata. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului, iar temperaturile cresc si aici cu 4-5 grade.

In centrul Romaniei, cerul va fi partial noros si temperaturile se vor mentine modeste. Vantul va avea intensificari pe crestele montane.

In sud-vestul tarii se anunta vreme inchisa si vor fi posibile fulguieli sporadice sau burnita. Maximele termice vor fi in scadere usoara.

Aceeasi situatie si in tinuturile sudice: multi nori, cativa fulgi de zapada si temperaturi putin mai mici fata de ziua trecuta.

In Bucuresti vom avea atmosfera inchisa si o maxima de 2-3 grade Celsius.

La munte se anunta o zi frumoasa, cu temperaturi in crestere. Norii se risipesc; doar vantul sufla mai tare in zonele de creasta, iar pe vai si in depresiuni isi va face aparitia ceata.

Joi -  in regiunile de deal si munte se insenineaza si se incalzeste simtitor. In schimb, in zonele joase innorarile persista, apare negura, iar temperaturile se mentin la valori scazute. In rest vom avea maxime cuprinse intre 3 si 7 grade.

Vineri se anunta inca o zi frumoasa si calda la deal si la munte, pe unde se vor atinge chiar si 10 grade. In celelalte regiuni: vreme rece, multi nori, ceata si conditii de burnita sau fulguiala.

Sambata - in zonele joase din estul, sudul si centrul tarii vom avea atmosfera mohorata, cu ceata si nori de joasa altitudine. E posibil sa burniteze sau sa cada doi-trei fulgi. In rest: vreme buna, dar noaptea se innoreaza in vest, nord si centru si ar putea sa ninga slab.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO