Vreme inchisa si precipitatii slabe in estul si sud-estul tarii. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Ultima actualizare: 23-12-2016 07:11
Vreme inchisa si precipitatii slabe in estul si su...
Vreme inchisa si precipitatii slabe in estul si su...

Marti avem vreme inchisa si precipitatii slabe in estul si sud-estul tarii. In rest apare si soarele, dar dimineata, in zonele joase, ar putea sa fie ceata si chiciura. Maximele termice se vor situa intre minus 3 si 6 grade.

In Dobrogea si Baragan innorarile persista; vor fi ceva fulguieli, dar trecator ar putea sa cada lapovita sau sa ploua. Pe sosele se poate forma polei! Vantul va fi destul de activ, iar temperaturile se vor opri pe la 2, 3 grade.

Aceleasi conditii meteo se anunta si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Cer noros, fulguieli, lapovita sau cativa stropi de ploaie si vant cu intensificari. Temperaturile cresc putin si aici: dupa pranz se vor inregistra 2, 3 grade.

Si in nordul Moldovei si in Bucovina cerul va fi plin de nori; va ninge slab, din cand in cand, dar nu este exclus sa cada si lapovita, asa ca mare atentie la polei. Vantul mai unele porniri si din aceasta cauza temperaturile resimtite vor fi mai scazute decat cele din termometre.

In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim vreme mai buna. Precipitatiile lipsesc; vantul nu exagereaza si vor fi destul de multe perioade cu soare pe parcursul zilei.
Temperaturile raman modeste: se opresc pe la zero, 1 grad.

In vestul tarii vom avea vreme rece; innorari temporare si un pic de soare. Nu sunt anuntate ninsori; maximele se opresc pe la 2 grade, iar la noapte va fi tot frig: se vor inregistra minus 6 grade.

In centrul Romanie vor fi conditii reduse de fulguiala pe la munte, iar in zonele de creasta vantul va sufla mai tare. Temperaturile cresc, dar va fi in continuare frig, iar in depresiuni vom avea inca o noapte geroasa.

In sud-vestul tarii gasim atmosfera ceva mai placuta: la amiaza se vor inregistra 5, 6 grade. In orele diminetii s-ar putea sa apara ceata; dar mai tarziu vom avea vreme destul de buna.

In sudul tarii: vreme schimbatoare. Vor fi innorari, zarim si soarele, iar peste noapte ar putea sa fulguiasca, iar ales in regiunile deluroase. Temperaturile cresc usor.

In Bucuresti norii se inmultesc, iar pe seara si la noapte sunt posibile ceva fulguieli. Vantul devine activ; maxima ajunge pe la 3 grade. La noapte va fi mai bine decat in noptile trecute: minima va fi de minus 2, minus 3 grade.

La munte gasim innorari, scurte momente cu soare si cateva ninsori slabe, indeosebi in Carpatii Orientali. Vantul ramane intens in zonele de creasta; maximele din statiuni cresc.

Miercuri mai apar ceva innorari in sud, in est, in zonele joase din centru si vest, insa doar in dealurile Olteniei si pe litoral vor fi conditiile de fulguiala. Noapte va fi foarte rece, cu MINUS 20 de grade in depresiuni.

Joi, temperaturile cresc usor. Innorarile persista in sud-est, iar pe litoral e posibil sa cada putina lapovita. In cea mai mare parte a tarii ziua va fi insorita, insa dimineata, in zonele joase ar putea sa apara ceata.

Ziua de vineri incepe cu ceata pe la campie. Apoi, soarele se arata aproape peste tot. Doar prin sud-est va fi mai innorat, iar in sudul Dobrogei ar putea sa cada cativa stropi de ploaie. Vantul se inteteste pe litoral, iar maximele ajung in intervalul
zero, 7 grade.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO