Valea Prahovei i-a primit pe turisti cu aglomeratie, noroaie si santiere care incep la 6 dimineata. Selfie cu pomana porcului

Ultima actualizare: 02-12-2015 07:03

Traditionala pomana a porcului nu potoleste doar foamea, ci si stresul turistilor. Cel putin asa s-au gandit hotelierii de pe Valea Prahovei, care si-au asteptat oaspetii ca de Ignat.
 

Pacat insa ca, pana sa guste din bunatatile pregatite, oaspetii au fost obligati sa isi petreaca ore bune in traficul imposibil de pe DN1. Iar cand au ajuns in statiuni, mai ales la Predeal, au gasit un santier dezolant, si drumuri impracticabile catre partii.

Predealul este in santier fix inainte de inceperea sezonului. Asa ca cei care au vrut sa se bucure de natura au dat din pacate pentru ei, peste un tablou dezolant. "Lumea vine sa petreaca doua zile de odihna dupa munca si uite ce gaseste: noroi, mocirla si alte lucruri care cad in sarcina primariei si care ar trebui sa se gandeasca sa le faca cand e extrasezon, evident", spune un turist.

"Uite cu ce ne asteapta: noroaie pana in gat. Vii te aranjezi, sa te odihnesti, sa te relaxezi dar nu se poate ca la ora 6 sunt utilajele aici si incep sa bubuie. Asta nu e vacanta"

Nici cei care au ales sa evite zona partiilor si au mers spre Trei Brazi nu au avut mai mult noroc. Drumul de acolo nu a fost deszapezit iar masinile au derapat. In aceste conditii, solutia "de avarie" a hotelierilor a fost... o pomana porcului. Oamenii si-au facut si selfie cu purcelul.

“Niciodata nu e devreme pentru porc", spune un turist. “E fraged si gustos".

Duminica, trucul a tinut. Luni insa, gazdele vor fi obligate sa gaseasca o alta solutie ca sa ii distreze pe oameni. Multi mai au doua zile de vacanta in care risca sa se plictiseasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO