Valea Prahovei a rasunat de glasurile fericitilor care sunt in vacanta acolo. Cat scot turistii din buzunar pentru un colac

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Statiunile de munte par de zahar, dupa ce o noapte intreaga a nins cu fulgi uriasi. Turistii pot schia pe toate partiile amenajate, iar daca nu au acest curaj se pot distra in voie la sanius.

Stratul de zapada va rezista multa vreme pentru ca urmeaza o perioada de ger, care va transforma peisajul intr-unul de clestar.

In Poiana Brasov, o noua partie de snowtubing face senzatie. Cei mai multi se inghesuie aici pentru ca dupa mesele copioase nici macar nu te mai obosesti la deal: o banda rulanta te poarta lin spre varful derdelusului. Trantiti in colace gonflabile, toti striga de bucurie la coborare.

Un colac de 2 persoane se inchiriaza cu 25 de lei pe ora, iar unul de o persoana cu 15. Instalatia se plateste cu 10 lei 6 urcari. Cei mai mici au descoperit insa ca pot aluneca direct pe haine, gratuit, asa ca s-au intrecut la derdelus.

Zapada cazuta in ultimele doua zile face ca toate partiile din masivul Postavaru sa fie perfecte. Si la Predeal a fost nebunie inca din parcare. Aici stratul de zapada a castigat inca 10 cm.

Si la Azuga atractia principala au fost tot pistele de snowtubing, unde si adultii au dat in mintea copiilor.

Meteorologii avertizeaza ca la munte ninsorile se vor opri pentru moment si ca urmeaza o perioada de inghet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO