Sute de turisti, pe Valea Prahovei, in acest weekend. Meteorologii anunta ninsori la munte, pana duminica seara

Dată publicare: 24-01-2015 18:20
Dată actualizare: 27-01-2015 07:04


A fost o zi neobisnuit de calda pe Valea Prahovei. La 7 grade Celsius, turistii au profitat de zapada de pe partii si au venit cu sutele sa schieze ori sa se dea cu sania sau snowboard-ul.

In Predeal a fost o aglomeratie de zile mari, iar cei mai comozi au preferat sa deguste un vin fiert, pe margine. Vestea buna e ca sambata noaptea vor incepe ninsorile la munte si meteorologii spun ca nu vor conteni decat  duminica seara.

Partiile din statiunea Predeal au aratat ca un furnicar. Cea mai mare distractie a fost pe derdelus. Fie ca s-au dat cu sania, cu celofanul sau cu salteaua, turistii s-au bucurat sa alunece pe zapada, ca niste copii.

Alti turisti nu au mai asteptat sa ajunga la restaurant si au incins dansul in mijlocul partiei, spre uimirea celor veniti sa faca sporturi extreme.

Dincolo de zarva unora, pentru schiori partiile au fost perfecte, acoperite de 30 de centrimetri de zapada.

Vestile sunt bune pentru impatimitii sporturilor de iarna. Temperaturile vor mai cobori in termometre si de sambata noapte pana duminica seara va ninge, asa ca se va depune un strat nou de zapada de cel putin 15 centimetri.
 

Tags: zapada, munte,


VIDEO PROTVPLUS.RO