Surpriza pentru turistii aflati pe Valea Prahovei. Zapada din belsug a fost perfecta pentru pasionatii de schiuri sau placa

22-04-2017 18:11


A fost o zi cu adevarat minunata pentru turistii care iubesc iarna. Nici in cele mai frumoase vise nu isi imaginau ca vor avea sansa sa schieze in statiunile de pe Valea Prahovei la final de aprilie.

Vreme buna si zapada din belsug la munte. Cei care au ales sa vina pe partia Clabucet din Predeal n-au regretat niciun moment. Oamenii s-au dat cu schiurile, cu saniuta sau cu placa.

Vestea ca zapada este perfecta s-a dus repede, asa ca un domn a venit din Bucuresti dis de dimineata.

GHEORGHE GROZA: "Este extraordinar! Imi pare bine ca am riscat sa vin la Predeal. Am inteles ca pe Valea Dorului e o nebunie, e raiul pe pamant".

Localnica: "Ne-am trezit intr-un alt anotimp! Dintr-o data, intr-o dimineata. Stratul de zapada e undeva la 60, asta stiu ca sunt de aici".

Pregatiti pentru un weekend de primavara multi au fost incaltati cu pantofi sport, asa ca au cam suferit. Altii au lasat marea in urma ca sa se bucure de munte.

Zapada le-a facut insa probleme celor care nu au avut masinile echipate de iarna.

La Sinaia se poate schia pe Valea Dorului, iar la Busteni, pe partia Kalinderu, unde stratul de zapada masoara si 40 de centimetri.

VIDEO PROTVPLUS.RO