Hotelierii pariaza in acest sezon pe foamea romanilor.S-a lansat "Litoral pentru toti all inclusive"
Timp de cinci zile, oaspetii de pe litoralul romanesc au mancare si bautura la discretie. Iar cei care au mai fost in vacanta intr-un astfel de sistem spun ca in Bulgaria sau Turcia au platit de doua ori mai mult pentru aceeasi satisfactie la masa.
La 4 stele, 795 de lei, iar la 5 stele, 895 de lei de persoana. Turistii au asigurate toate cele trei mese, servite in regim de bufet, bauturile sunt incluse in pret, la fel si taxele pentru locurile de joaca ale copiilor, sezlongurile si umbrelele de pe plaja.
Familistii au de ce sa se bucure: copiii pana in 7 ani pot merge gratuit, iar cei intre 7 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50%. Cele trei hoteluri in regim all inclusive sunt de 3 si 4 stele, iar cine vrea un bilet aici trebuie sa se grabeasca, pentru ca, in ciuda vremii mohorate de acum, doritori sunt destui.
Nicoleta este din Deva si, impreuna cu fiul ei in varsta de 13 ani, a strabatut 700 de kilometri pentru a-si petrece vacanta in Mamaia. A incantat-o mai ales ideea de all inclusive.
Si hotelierii au avut parte de surprize placute din partea turistilor: nimeni nu si-a umplut farfuriile pana la refuz.
Aruncam o privire inspre bufet si descoperim un meniu diversificat, in special la capitolul salate si preparate din peste. Stam bine insa si la bucatele romanesti.
Programul "Litoralul pentru toti all inclusive" se desfasoara pana pe 23 iunie si toti turistii care si-au rezervat locuri spera ca vremea se va indura de ei si nu va turna cu galeata. Daca nu, isi vor ineca amarul in mancare.
Sursa: Pro TV
Etichete: litoral, mamaia, concedii, gastronomie, sezon estival, all inclusive,
Dată publicare:
26-05-2012 17:22