Surpriza agentiilor de turism pentru romanii care au cumparat pachete turistice in Muntii Alpi. Pretul unei vacante

Dată publicare: 27-11-2016 17:54
Dată actualizare: 30-11-2016 07:06


Pentru ca sunt foarte multi romani pasionati de schi, care si-au cumparat pachete turistice in Muntii Alpi, agentiile de turism le-au pregatit o surpriza.

Le vor organiza langa partiile din Austria si Franta concerte cu artisti si Dj din tara noastra. Taberele se anunta aglomerate, dar unde-s multi preturile scad, spun intreprinzatorii: un sejur care include si skipassul incepe de la 200 de euro.

In astfel de vacante organizate in Austria, Franta sau Italia merg mii de romani. La agentiile de turism sejururile pornesc de la 200 pana la 600 de euro, pentru o saptamana, in functie de varianta de cazare. In pret sunt incluse si skipassul si intrarile la toate petrecerile intretinute de Dj si artisti cunoscuti din tara.

 Bogdan Cotan, organizator excursii: "Sezonul acesta il incepem in Austria in 30 noiembrie, este deja o traditie acolo sa petrem ziua nationala, cu peste 1000 de oameni. Apoi in ianuarie in Italia si totul culmina cu festivalul Snow Fest in martie in Alpi".

Si o asociatie de snowboard din Romania organizeaza vacante in Franta. Pentru 490 de euro turistii stau o saptamana in camere duble, in cabane in care au si bucatarie, daca vor sa si gateasca.

Transportul nu este inclus, asa ca turistii ajung pe cont propriu, cu masina sau avionul.


VIDEO PROTVPLUS.RO