Statiunile montane sunt aproape goale si preturile au fost reduse pentru noii turisti. Oferte din Poiana Brasov


Ultimul update: Joi 19 Ianuarie 2017 07:29
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2017 18:10
Categorie: Stiri Turism

 Daca aveti cateva zile libere si vreti sa mergeti la munte, acum este momentul. Dupa nebunia din ultimele doua saptamani, statiunile sunt aproape goale.

 Au disparut cozile de la instalatiile de transport prin cablu si exista destule locuri de parcare. Cel mai important insa este ca s-au redus tarifele la cazare. Mai mult, zapada care a facut prapad in toata tara a fost primita cu bucurie de cei aflati pe partie.

Pana acum cateva zile nu puteai sa arunci un ac in parcarea mare din Poiana Brasov, iar soferii se bateau pentru un loc de parcare in toata statiunea. Acum insa este loc berechet pentru cei care vor sa ajunga la partie.

In rest sunt doar cativa turisti din Republica Moldova. Ceilalti au plecat acasa speriati de vremea rea.

Acum cine vrea sa invete sa schieze are monitori suficienti.

Emil Farcasan, managerul unei scoli de schi: "A trecut valul pentru ca am fost o statiune sufocata si de vacanta si de turistii locali si de cei din Republica Moldova, acum este liniste, chiar prea multa liniste deci cine are timp sa de o fuga, este de vis."

Stratul asternut este atat de consistent incat administratorii au reusit chiar sa amenajeze portiuni care nu au mai fost deschise de 5-6 ani. E bine de stiut si ca au scazut tarifele.

Dorin Dragoi, administratorul domeniului schiabil: "Beneficiati si de o reducere de 20%, in puncte insemnand cate un punct la fiecare instalatie lunga pe cablu din statiune."

Si hotelierii va invita sa va uitati pe ofertele lor.

Cristina Craiciu, sef receptie: "Avem tarife mult mai mici, incepand de la 65 de euro in cursul saptamanii fata de weekend cand incep de la 85 de euro."

Si pe Valea Prahovei, toate partiile sunt deschise. La Sinaia se schiaza in Valea Dorului si pe varianta. Si aici veti gasi reduceri.

Tags: munte, partie, schi,

VIDEO PROTVPLUS.RO