Primul weekend de vara cu vreme buna la mare si la munte. Turistii au avut de ales intre vot si vacanta

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56

Este in sfarsit vreme de plaja pe litoral, unde s-au inregistrat duminica 25 de grade in aer si 21 in apa marii, numai buna de o scaldat.

In statiuni sunt acum cateva mii de turisti, veniti la inceput de sezon, cand preturile sunt mai mici si in plus nici nu este aglomerat.

La malul marii avem parte de o zi de vara veritabila, bate usor vantul si sunt ceva nori, dar sunt bineveniti pentru ca soarele inca dogoreste.

Acum, la inceput de sezon, un sezlong se inchiriaza cu 10 lei pe zi, dar sunt si administratori care le ofera gratuit pentru a incuraja turistii sa consume la barurile de pe plaja. Si tarifele la cazare sunt avantajoase, cu 100-150 de lei pe noapte se poate inchiria o camera.

Iubitorii de mare au venit la plaja inca de la primele ore. Nu suntem inca in plin sezon cand puzderia de trupuri agita apa asa ca, la tarm, marea si-a pastrat inca frumusetea de smarald. Cei care au venit pe litoral s-au bucurat de preturile mici. Un sezlong se inchiriaza acum cu 10 lei pe zi de exemplu, dar sunt si administratori care le ofera gratuit pentru a incuraja turistii sa consume la barurile de pe plaja. La 21 de grade, cat avea duminica marea, adulti si copii au prins curaj si au incercat si apa.

Dupa o saptamana ploioasa la Brasov, duminica alegerilor locale a venit cu cer senin, soare si caldura. Asa ca oamenii nu au stiu ce sa aleaga, votul sau gratarul? La Brasov au fost 25 de grade, o temperatura pe care amatorii de gratare o asteptau cu dor, dupa o saptamana in care a plouat aproape in fiecare zi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO