Plajele de pe litoral, pline de turişti. Vacanțele s-au ieftinit la jumătate


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2017 18:22
Categorie: Stiri Turism

Vacantele pe litoral s-au ieftinit la jumatate, asa ca nu este de mirare ca plajele sunt inca pline. Vremea este frumoasa, iar evenimentele sunt ca in plin sezon estival.

Sambata seara, in Mamaia, a cantat Goran Bregovici, iar duminica, in Constanta, zeci de papusi, inalte si de 3 metri, au insufletit atmosfera pe strazile din centrul vechi.

Arlechini, balerine uriase si insecte de marimi infioratoare au defilat in Piateta Ovidiu. Artistii veniti din toate colturile Europei participa la prima editie a Festivalului International de strada "Art District".

Strazile sunt animate si pentru ca tot mai multi turisti merg la mare abia in prima jumatate a lui septembrie, cand toate se ieftinesc.

TIBERIU TUCASU, administrator terasa: "Am chemat oameni de acasa, angajatii sa vina sa ne ajute in continuare, pentru ca lucrurile merg bine. Intr-adevar preturile le-am scazut, maxim o suta de lei pentru 4 persoane, cand in full sezon ajungea la 250 de lei, sa nu zic mai mult."

De luni incepe si programul "Litoralul pentru toti", iar tarifele vor mai scadea cu cel putin 25 de procente. Petrecerile continua si ele.

In Mamaia, weekend-ul viitor este programata pe plaja o seara greceasca.

Preţurile au scăzut cu 50% pe litoral. Cât au plătit turiştii la un hotel de 3 stele
Vacanțele pe litoral s-au ieftinit la jumătate. Peste 90% din locurile din hoteluri, ocupate
VIDEO PROTVPLUS.RO