"Paradisul schiorilor." Locul unde pasionatii sporturilor de iarna se pot bucura de lux la peste 2000 de metri altitudine

Ultimul update: Duminica 01 Ianuarie 2017 02:45
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2016 18:50
Categorie: Travel

Cei care isi doresc sa se bucure de lux la peste doua mii de metri altitudine, sa stea langa un semineu in timp ce beau cele mai fine vinuri, sunt sfatuiti sa se orienteze catre Austria.

Aici apres-ski-ul se face la cel mai inalt nivel culinar, iar intre doua partii turistii fac tururi gourmet la restaurantele care le pun la dispozitie mancaruri apetisante.

Pentru pasionatii sporturilor de iarna apres ski-ul este la fel de important ca distractia pe partie. Se intalnesc cu totii in restaurantele montane si in cabanele rustice din principalul domeniu schiabil al Vaii Zillertal.

Tot aici pe langa zonele de spa puse la dispozitia clientilor, in fiecare apartament exista sauna cu infrarosu, semineu, iar partea cea mai frumoasa... “Cand suna alarma si vrei sa te trezesti, perdelele, draperiile se trag singure, muzica incepe sa cante si te trezesti cu privelistea asta. Vin turisti romani, nemti, olandezi, suedezi, austrieci, oameni din toata lumea”.

Petrecerile in varf de munte incep discret la pranz si tin pana seara tarziu, cand devin mai zgomotoase. Proprietarii acestor hoteluri situate pe crestele muntilor aduc DJ care mixeaza in Ibiza si sunt cunoscuti in intreaga lume.

DJ Del Monte: “Este cel mai frumos loc de pe pamant, pe timp de iarna. Oameni grozavi, muzica buna, mancare excelenta. Este cel mai bun loc de munca."

Cabana se afla la 2100 de metri altitudine si este una dintre cele mai frumoase de aici, din Zillertal. Iar proprietarii au pus mare accent pe zona de relaxare, pentru ca turistii sa se poata bucura de aceasta priveliste superba.

Turist:”E grozav, suntem prima oara aici si ni se pare grozav. Ne place privelistea, ambientul muzica, este perfect. Am stat deja mai mult decat am planificat.”

Iar muzica si distractia se impina perfect cu mancarea buna. Sunt turisti care nu schiaza, dar care urca aici cu telecabina, special pentru preparatele culinare.

Cel care aseaza bunatatile in farfurie este un roman din Constanta.

Cosmin Dobre: “Am intalnit si romani. E cam dificil sa ii aud din bucatarie, dar ne vedem, ii salutam. "

Ne desprindem cu greu de acest loc si mai urcam putin, pana la 2350 de metri, unde gasim un alt hotel exclusivist.

Aici clientii primesc mai mult decat se asteapta: mancare de cea mai buna calitate, bauturi fine si tot confortul de care au nevoie in camerele care combina traditia cu tehnologia. Nu ar strica sa stiti totusi ca cel mai scump vin costa 7500 de euro.

Probabil aceasta este incaperea preferata a oaspetilor. Este camera in care sunt tinute 380 de soiuri de vin rosu. Asa ca in fiecare sera turistii vin aici, se bucura de un pahar de vin, dar si de peisaj, de la fereastra se vad alpii. O singura noapte de cazare costa 440 de euro pentru doua persoane. Daca nu va permiteti sa innoptati puteti sa treceti doar pe la restaurant sau sa beti un vin fiert in zona de relaxare. Aici preturile sunt ceva mai usor de citit.
 

 

Atractiile turistice care redefinesc termenul de
Atractiile turistice care redefinesc termenul de "vacanta exotica". Insula pe care 1.500 de indragostiti se casatoresc anual
VIDEO PROTVPLUS.RO
Turism Apuseni
Jurnaliștii CNN, fascinați de satele din Apuseni. Turiștii vin aici chiar și in Australia
Târgul de Crăciun din Sibiu, pe model bavarez, atrage turiști din Canada, SUA sau Japonia
Turiștii veniți în Poiana Brașov, dezamăgiți de vreme: „Au plecat, au cedat psihic”
Un american a muncit 40 de ani la decoraţiunile de Crăciun de pe casă. Ce a rezultat
Condiții excelente pentru turiștii de la munte. Prețurile, la fel ca în 2017
Reacția unor turiste din China când mănâncă o ureche de porc pârlită
Mos Craciun
Pregătiri în satul lui Moş Crăciun din Laponia. Câte scrisori vin în fiecare zi
O turistă din Moldova a izbucnit de ce a găsit la prima vizită în România: ”Dezamăgită”
Decor de Crăciun. Ce recomandă Adela Pârvu
Reacţia unor italieni care au ajuns în Maramureş, în satul preferat al prinţului Charles
Cârciumarii de la munte au început să taie porcii. Turiștii se înghesuie la șorici
Rețetele românești se întorc cu succes în meniurile restaurantelor: "Sunt produse naturale”